Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Teknoloji E-Garanti Nedir ? Garanti Nasıl Sorgulanır ?

E-Garanti Nedir ? Garanti Nasıl Sorgulanır ?

Hayatınızı kolaylaştıran bir yenilik daha. E-Garanti sorularına cevap bulmak isteyenler için bugünün en güzel haberine göz atın.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Bir ürünü satın alırken dikkat ettiğimiz öncelik verdiğimiz  garanti belgeleri ürünü aldıktan sonra dikkatimizden kaçar ve ortadan kaybolur. Bu durum bir çoğumuzun başına gelmiştir. Kaybettiğimiz garanti belgeleri sayesinde kullandığımız çoğu ürünün ne kadar garantisi kaldığını bile bilemiyoruz. 

Artık teknoloji çağının en zirvesindeyken eski geleneklerden biri olan garanti belgesi saklama durumuna da son verilmeli. Şimdi sizlere bu duruma son veren bir web sitesinden bahsetmek istiyorum.  

Satın aldığınız ürünlerin garanti süresini takip etmenize, doğrudan şirketle iletişime geçmenize hatta site üzerinden ek garanti süresi almanızı kolaylaştıran bu site www.egaranti.com sitesi. 

Siteye giriş yaptıktan sonra ücretsiz bir şekilde kayıt olma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.  Daha öncesinde aldığınız ürünleri site içerisinde bulunan ''Ürün Ekle'' butonundan ürünüzü ekleyebilirsiniz. Bu sayede çekmecelerinizdeki kağıt kalabalığından kurtulmanızda mümkün. Aynı zamanda eğer yeni bir ürün aldıysanız ve aldığınız bu ürünün egaranti.com sitesiyle bir anlaşması var ise yeni aldığınız ürün ''Onaylı Ürünler'' kısımdan otomatik olarak gözüküyor. 

''Talepler'' bölümünden ise ''Talep Oluşturma'' kısmından garanti sürecini kolayca takip edebilir ya da ek garantiler satın alabilir veya ürünü satın aldığınız şirketle doğrudan iletişime geçebilirsiniz. 

www.egaranti.com web sitesinin aslında bize sunduğu birçok özellik var, dağınıklıklardan kurtulmamıza yardımcı olurken aynı zamanda bizi ve aldığımız ürünleri güvence altında tutması bile insanı vakit kaybetmek istemeden siteye yönlendiriyor. 

www.egaranti.com sitesine giriş yaptıktan ve yukarıda bahsettiğim adımları uyguladıktan sonra nasıl daha önce keşfetmedim ben bu siteyi diyerek kendinize bir süre kızabilirsiniz. 

Kısacası artık endişelenmeden tüm ürünlerinizin garantisini takip edebileceğiniz, istediğiniz zaman ek süre satın alabileceğiniz bir site var. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *