Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Teknoloji 2023 Aralık ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

2023 Aralık ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

Dünyanın en çok tercih edilen konsol oyun platformu PS Plus, yılın son ayında da kullanıcıların karşısına çıkıyor. Yeni yıl sebebiyle geniş kapsamlı bir oyun skalası bekleniyor. 2023 Aralık ayı PlayStation Plus (PS Plus) oyunları haberimizde yer alıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi
Okunma Süresi: 1 dk

PlayStation 4 ve PlayStation 5 sahiplerinin erişim sağlayabildiği PS Plus'ta yeni yılın son ayı geldi. Christmas ve yılbaşı nedeniyle normalin üzerinde bir sayıda hediye edilmesi bekleniyor. Oyun severler de araştırmalarda bulunuyor bunların neler olduğunu öğrenmeye çalışıyor ve bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, bu ay PS Plus'ta hangi oyunlar bedava? 2023 Aralık ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir haberimizde yer almaktadır.

PS Plus Aralık 2023 oyunları

PS Plus Aralık 2023 oyunları ayın son Çarşamba günü duyurulacak ve ardından 5 Aralık 2023 Salı günü satışa sunulacak.

PS Plus Aralık 2023 oyunları

Yılın son ayında yılbaşı ve özellikle noel döneminin denk gelmesi nedeniyle Sony'den beklentiler oldukça yüksek. İyi yapımların verilmesi konusunda düşünceler var. Geçen yıl Mass Effect: Legendary Edition (PS4), Biomutant (PS4 ve PS5) ve Divine Knockout: Founder's Edition (PS4 ve PS5). hediye edilmişti. Bu yıl neler olacağı henüz netleşmedi. Oyunlar açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *