Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Teknoloji 2022 Kasım ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

2022 Kasım ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

Milyonlarca kullanıcısı bulunan ve her geçen gün sayısını daha da artıran PlayStation Plus'ta gelecek ay sabırsızlıkla beklenmeye başlandı. Teknoloji severler kendileri için hangi oyunların bedava sunulacağını merak ederek araştırmalarda bulunup bilgi sahibi olmak istiyor. Yılın 11'inci ayında da yine dopdolu yapımlar ve bir an önce indirilmek üzere kullanıcılarının karşısına çıkacağı gün gelince oynanabilecek. Üyelik sahipleri de bedava indirebilecekleri ve doyumsuz şekilde oynayacakları oyunların hangiler

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 3 dk

Türkiye'de en çok kullanılan konsol platformlarında lider konumda bulunan PlayStation için her ay bedava oyunlar yayınlanıyor. Oyun severler de bu yapımları cihazlarına indirerek keyifli vakit geçirmek amacında. Bu nedenle de araştırmalarda bulunuluyor. Ücretsiz indirilebilen ve birçok ülkedeki tatiller sebebiyle beklentilerin yüksek tutulduğu oyunlar için herkes yeni ayın ilk anından itibaren araştırmalarda bulunuyor. Konsol devinden hediyeler ve iyi oyunlar bekleyen oyuncuların beklentileri ne kadar karşılanacak hep birlikte göreceğiz. 2022 kasım ayı PlayStation Plus PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları tahminleri haberimizde yer alıyor. Sizler de tahminlerinizi yazabilirsiniz.

PS Plus'ın 2022 listesi her ay oldukça güçlüydü ve bunun kasım ayına kadar bir ay daha devam etmesini bekliyoruz. Ancak, PS Plus kasım 2022 ücretsiz oyunları hakkında şu anda ne biliyoruz? Bu ayın listesinde Essential aboneleri için bir PS5 oyunu ve bir PS4 oyunu yer alacak. Şu anda ekstra ve premium alanda bulunan ek bir oyun da ay boyunca Essential abonelerine sunulacak. Bu haber tüm sızıntıları, söylentileri ve PS Plus kasım 2022 ücretsiz oyunlarının açıklandığında resmi duyurusunu kapsayacak.


 

PS Plus PS4 ve PS5 2022 kasım oyunları

PS Plus kasım 2022 ücretsiz oyunları henüz açıklanmadı. Eylül 2022'nin son Çarşamba günü açıklanacaklar. Oyunlar daha sonra bir sonraki Salı günü PS4 ve PS5'te indirilebilecek. TheLoadOut kasım 2022 PS Plus ücretsiz oyun duyurusu öncesinde, Temel seviye oyunlar için tahminleri bulabilirsiniz.

  • Rainbow Six Extraction – PS5, PS4
  • Pyre – PS4
  • Trials of Mana – PS4


Rainbow Six Extraction

Rainbow Six Extraction – PS5, PS4

Rainbow Six Extraction, Metacritic'te gösterildiği gibi bu yılın başlarında karışık eleştiriler aldıktan sonra, Ubisoft'un umduğu gibi insanların dikkatini çekmeyi başaramadı. Çok az sayıda önemli güncellemeyle ve oyun hakkında nadiren konuşulduğundan, PS Plus'a çıkarsa yeniden dirilişin mümkün olabileceğini düşünüyoruz. Katılmanız için bir dizi farklı yakın karşılaşma gizli savaş senaryosu ile, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki yerlerden Archaeon'ları kurtarmak için bir dizi haritada ilerleyeceksiniz. Aslında Rainbow Six Extraction incelememizde oyundan en çok keyif aldık, ancak yine de kesinlikle daha fazla insanın oynaması gerekiyor.

Pyre (PS4)
 

Pyre (PS4)

Pyre, Metacritic'teki sağlam incelemeleri ve ağızdan ağıza harika sözler ile son on yılda en çok beğenilen bağımsız oyunlardan biridir. Kısmen spor oyunu, kısmen görsel roman, Pyre, Dezavantajdan kurtulmaya çalışırken bir grup sürgün olarak takım oluşturmanızı sağlar. Yerel olarak kooperatif modları ve oyunun bitmediği ve seçimlerinizi ve parti dinamiklerini yansıtan dallanma hikayesi ile gerçek bir zevktir. Ve bu listedeki iki büyük oyunla Pyre, bu ayın kadrosuna büyük bir çeşitlilik katacak.


trials of mana

Trials of Mana - PS4

Son olarak, şu anda Ekstra ve Premium aboneler için mevcut olan Trials of Mana, tahminlerimizi tamamlıyor. Metacritic'teki sağlam incelemelerle, klasik RPG Seiken Densetsu 3'ün bu 2020 versiyonu, karakterlerin örtüşen hikayeleri iç içe geçtiği ve mananın gücü dünyayı yıkımdan kurtarmanın anahtarı haline geldiği için cüretkar bir kader hikayesi sunuyor.

Yenilenen 3D grafikler, yeni seslendirme desteği, yeniden düzenlenmiş bir film müziği ve sona erdikten sonra keşfedilecek yepyeni bir bölüm ile bu yeniden çevrimin sunacağı çok şey var. Ve eğer Güz oyunlarından hiçbiri hoşunuza gitmiyorsa, hoşunuza giden bir şey çıkana kadar bu sizi meşgul edecektir.

İşte PS Plus Kasım 2022 ücretsiz oyunları ve bunların ne zaman duyurulacağını ve piyasaya sürüleceğini bekleyebileceğiniz hakkında bilmeniz gereken tüm bilgilerin özeti budur. Çıkmalarını beklerken neden şu anda oynayabileceğiniz en iyi PS5 oyunlarından bazılarına bir göz atmıyorsunuz?

Yorumlar
N
Nigerundayoooo 2 yıl önce
Çok kötü
BEĞENME
0
CEVAPLA