Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Teknoloji 2022 Aralık ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

2022 Aralık ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

Dünyanın en çok kullanılan oyun platformlarından biri olan PS Plus'ta 2022 yılının son ayına girildi. Birbirinden önemli yapımların kullanıcılarla buluşacağı gün öncesinde milyonlarca kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak ve buna göre ücretsiz oyun indirmek istiyor. Peki, 2022 aralık ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları hangisi? Detaylar haberimizde yer alıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Türkiye'de en çok kullanılan konsolunda lider konumda bulunan PlayStation için her ay bedava oyunlar yayınlanıyor. Oyun severler de bu yapımları cihazlarına indirerek keyifli vakit geçirmek amacında. Bu nedenle de araştırmalarda bulunuluyor. Ücretsiz indirilebilen ve birçok ülkedeki tatiller sebebiyle beklentilerin yüksek tutulduğu oyunlar için herkes yeni ayın ilk anından itibaren araştırmalarda bulunuyor. Konsol devinden hediyeler ve iyi oyunlar bekleyen oyuncuların beklentileri ne kadar karşılanacak hep birlikte göreceğiz. 2022 aralık ayı PlayStation Plus PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları tahminleri haberimizde yer alıyor. Sizler de tahminlerinizi yazabilirsiniz.


 

PS Plus PS4 ve PS5 2022 aralık oyunları

PS Plus aralık 2022 ücretsiz oyunları henüz açıklanmadı. Kasım 2022'nin son Çarşamba günü açıklanacaklar. Oyunlar daha sonra bir sonraki Salı günü PS4 ve PS5'te indirilebilecek. TheLoadOut aralık 2022 PS Plus ücretsiz oyun duyurusu öncesinde, Temel seviye oyunlar için tahminleri bulabilirsiniz.

  • The Artful Escape – PS5, PS4
  • Back For Blood – PS5, PS4
  • Dead Cells – PS4


The Artful Escape – PS5, PS4

Bu yılın başlarında PlaySattion'da piyasaya sürülen The Artful Escape var. Saykodelik, kozmik macera sizi, sessiz folk mirası ve rock müzik sevgisi arasında kalan galaksiler arası bir ruh arayışı yolculuğuna çıkan Francis Vendetti olarak oynuyor.

Bazı mükemmel görseller, bir lokmalık uzunluk ve bazı güzel set parçaları ile The Artful Escape, tatil günlerinde öğleden sonrayı geçirmek için hoş bir tercih olacaktır.


2022 Aralık ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir


 

Back For Blood – PS5, PS4

Sırada Back 4 Blood'ı tahmin ediyoruz. Bu işbirlikçi kalabalık nişancı oyunu, bazı DLC güncellemeleri ve içerik paketleri ile geçen yıl boyunca sağlam bir performans sergiledi. Ancak, Left 4 Dead'in yaptığı gibi tam olarak patlamadı.

Böylece, bir PS Plus lansmanı ile oyunun oyuncular ve ilgi açısından tekrar toparlandığını görebiliriz. Ve Turtle Rock yolda daha fazla içerik planlıyorsa, bu insanları kapıdan içeri sokmak için iyi bir yol olacaktır.


2022 Aralık ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir


 

Dead Cells – PS4

Son olarak, son seçimimiz, başka bir indie sevgilim olan Dead Cells. Bu 2B aksiyon, roguelike, 2B souls-lite savaşında genişleyen, sürekli değişen bir kalede yolunuzu bulmanızı istiyor. Keşfettikçe, yeni güçlerin kilidini açacak ve binanın görkemli koridorlarında ve kirli yeraltı katmanlarında cinayet olarak kullanmak için bir dizi güçlendirme, geliştirme ve araç elde edeceksiniz.

Lansmandaki tüm içeriğin yanı sıra, oyun o zamandan beri yeni modlar, yeni biyomlar ve alanlar, düşmanlar, silahlar ve daha fazlasını ekleyerek tonlarca ücretsiz güncelleme aldı. Yani, burada senin için bir şey olmalı!

2022 Aralık ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *