Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Teknoloji 2021 Nisan ayı PlayStation Plus (PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

2021 Nisan ayı PlayStation Plus (PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

Piyasaya sürdüğü PlayStation 5 ile dünyanın birçok yerinde ses getiren Sony bu ay da kullanıcılarını sevindirecek bedava oyunlarla karşılarına çıkıyor. Daha önce milyonlara ulaşmış oyunları oyuncularıyla buluşturan şirketin nisan ayındaki tercihleri de belli oldu. Nisan 2021 bedava PS Plus oyunları haberimizde yer alıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Son konsolu ile birlikte adından söz etiren Sony'de yeni ayın oyunları da merak konusu. PS Plus nisan ayı bedava oyunları için kullanıcılar da şimdiden sabırsız. Playstation 4 ve Playstation 5'i bulunanların PS Plus üyelikleri ile erişim sağlayabilecekleri ücretsiz oyunların hangisi olacağı merak konusu ve şimdiden araştırılıyor. Nisan 2021 bedava PS Plus oyunları haberimizde yer alıyor.


 

PS Plus PS4 ve PS5 2021 Nisan oyunları

Milyonlarca kullanıcısı bulunan PlayStation için PS Plus nisan ayı oyunları henüz açıklanmadı ancak tahminler yayınlandı. PSU tarafından yapılan tahminlere göre üç yapım oyun severlerin karşısına çıkacak. Oddworld Soulstorm, Rainbow Six Parasite ve Far Cry 5 gelecek ay sunulması beklenen oyunlar arasında yer alıyor. Kesin liste Sony tarafından açıklanacak.

Ps Plus üyelik ücretleri

Teknoloji severlerin ve konsol kullanıcılarının PS Plus'ta seçebilecekleri üç üyelik türü vardır. Bunlar 1 ay, 3 ay ve 1 yıldır. Dilediğinizi seçebilir ve bu sürelerde oyun keyfini çıkarabilirsiniz. Kredi kartınızla yapacağınız alışverişlerde otomatik olarak uzatmayı aktif ederseniz ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmaz. Aksi takdirde her süreç bitiminde yeni bir giriş yapmanız gerekmektedir. Yıllık üyelik, 3 aylık ve 1 aylık paketlere göre daha avantajlıdır. Üyeliğinizi 1 yıllık seçerseniz 3 aya göre yüzde yüzde 40, 1 aya göre ise yüzde 50 avantaj sağlayabilirsiniz.

  • PS Plus 1 yıllık üyelik ücreti: 240,00 TL
  • PS Plus 3 aylık üyelik ücreti: 100,00 TL
  • PS Plus 1 aylık üyelik ücreti: 40,00 TL
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *