Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Otomobil En ucuz 3 elektrikli otomobil modeli hangisi? Bu fiyatları görenler şimdiden kuyruğa girdi!

En ucuz 3 elektrikli otomobil modeli hangisi? Bu fiyatları görenler şimdiden kuyruğa girdi!

Geleceğin araçları olarak değerlendirilen elektrikli otomobiller için araştırmalarını sürdürenler en ucuz 3 elektrikli otomobil fiyatı sonrası bayilere koşmaya başladı. İşte en ucuz elektrikli otomobiller ve detaylar…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Dünya genelinde otomotiv sektöründe son yıllarda dönüşüm başladı. Elektrikli araçlara geçişler dünya genelinde hızlanırken, bu durum Türkiye’de de kendisini gösterdi. Ancak otomobil fiyatlarında son dönemlerde görülen yüksek oranlı artışlar, elektrikli modellere de yansıdı. Bununla birlikte, ucuz fiyatlarla elektrikli otomobil sahibi olmak isteyenler de araştırmalara başladı.

Türkiye’de satışa sunulan en ucuz elektrikli otomobil modellerini araştıranlar, bu fiyatları görünce bayilere koşmaya başladı! Gün geçtikçe üzerindeki ilgiyi artıran elektrikli otomobillerde en ucuz modeller hangileri, fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

EN UCUZ ELEKTRİKLİ OTOMOBİLLERDE BU MARKALAR ÖNE ÇIKTI

Elektrikli otomobil pazarına ilgi gün geçtikçe artıyor. Bununla birlikte elektrikli otomobil sahibi olmak isteyenler de yüksek fiyatlar karşısında, en ucuz modelleri araştırıyor. Piyasadaki fiyat aralıklarına bakıldığında ise en ucuz elektrikli otomobil modellerinde Citroen, Renault ve Leapmotor ön plana çıkıyor. Sektörde birçok markaya göre daha ucuz fiyatlarla elektrikli otomobil satışı gerçekleştiren bu markalar, ucuz fiyatlı elektrikli otomobil sahibi olmak isteyenleri adeta bayilere çekiyor.

EN UCUZ 3 ELEKTRİKLİ OTOMOBİL

Elektrikli otomobillerde en ucuz model olarak Citroen’in Ami modeli öne çıkıyor. Pop donanıma sahip, 6 kW My Ami motora sahip bu elektrikli araç, 298.000 TL ile satışa sunuluyor.

Öte yandan ucuz elektrikli otomobil fiyatlarıyla dikkat çeken Leapmotor ise Leapmotor T03 modeliyle ön plana çıkıyor. Lansmana özel olarak 50 bin TL indirim fırsatı sunulan Leapmotor T03 modeli, 849.000 TL fiyatla alıcılara ulaştırılıyor.

Ucuz elektrikli otomobil dendiğinde ön plana çıkan markalardan biri olan Renault ise Zoe modeliyle dikkatleri çekiyor. Intense 80 kW Z.E 50 donanıma sahip 2022 model Renault Zoe elektrikli otomobil, 991.000 TL fiyatıyla satışa sunuluyor. Bir diğer yandan 2023 model Intense R135 ise 1.146.000 TL ile satışa sunuluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *