Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Otomobil Araç sahiplerine duyuruldu: Karşılıksız 250 TL hediye kampanyası başladı!

Araç sahiplerine duyuruldu: Karşılıksız 250 TL hediye kampanyası başladı!

Son dönemlerde yükselen akaryakıt fiyatları sonrasında çareyi tasarrufta ve yakıt istasyonlarının sunduğu kampanyalarda bulanlar için bir cazip kampanya fırsatı da Petrol Ofisi’nden geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Son dönemlerde yükselen enflasyon ve artan döviz kurları, hızla akaryakıt ve otogaz fiyatlarına yansıdı. Yüksek oranlı zamların ardından vatandaşların cebini zorlayan seviyelere gelen akaryakıt fiyatları, diğer birçok sektörde de zamların peş peşe gelmesine neden oldu. Artan yakıt fiyatları sonrasında araç sahipleri de çareyi tasarruf yapmakta ve yakıt istasyonlarının sunduğu kampanyalarda buldu.

Kampanyaları ile ses getirmeyi başaran Petrol Ofisi, bir yeni kampanyasını daha duyurdu. Söz konusu kampanya dahilinde Petrol Ofisi, araç sahiplerine 250 TL’ye varan puan hediyeleri sunuyor. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen araç sahiplerinin, belirtilen adımlar üzerinden katılım sağlaması gerekiyor. Bu adımların ardından müşteriler, hediye yakıt tutarlarını da kendileri belirleyebiliyor. İşte detaylar…

PETROL OFİSİ’NDEN 250 TL YAKIT PUANI HEDİYESİ

Petrol Ofisi tarafından sunulan kampanya dahilinde araç sahipleri, Petrol Ofisi mobil uygulamasına kayıt olarak, yapacakları yakıt alışverişlerinde kendilerine en uygun kampanyayı seçebiliyor ve hediye yakıt tutarlarını da kendileri belirleyebiliyor.16 Haziran - 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanyada müşterilerin kampanya bitiş tarihine kadar Petrol Ofisi mobil uygulaması üzerinden istediği kampanyayı seçmesi ve Positive Card üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından da mobil uygulamaya kaydedilen plaka ya da Positive Card ile kampanya kapsamında yakıt alması gerekiyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Belirtilen kampanya adımlarını uygulayan araç sahipleri, söz konusu kampanya dahilinde tek seferde yapacakları dördüncü 200 TL ve üzeri yakıt alışverişlerine 40 TL, dördüncü 500 TL ve üzeri yakıt alışverişlerine 100 TL veya 1.000 TL ve üzeri yakıt alışverişlerine de 250 TL değerinde yakıt hediye kampanyalarından birini seçerek katılım sağlayabiliyor.

Kampanya dahilinde bir müşteri en fazla 250 TL yakıt puanı kazanabiliyor ve kampanyada 100 Positive Puan, 1 TL değerinde yakıta denk geliyor. Kampanyada kazanılan hediye puanlar, şartların gerçekleştirilmesinden sonraki 24 saat içinde karta yükleniyor ve 16 Ağustos tarihine kadar kampanyaya katılan Positive Card üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında sadece yakıt alımlarında kullanılabiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *