Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Magazin Oyuncu Defne Joy Foster ne zaman ve neden öldü? Defne Joy Foster kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında öldü?

Oyuncu Defne Joy Foster ne zaman ve neden öldü? Defne Joy Foster kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında öldü?

Sihirli Annem dizisiyle bir döneme damga vuran isimlerden olan ve seneler önce hayatını kaybeden Defne Joy Foster'ın hayatı ve ölüm sebebi yeniden gündeme geldi. Peki Oyuncu Defne Joy Foster kimdir, ne zaman ve neden öldü?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümünün ardından gündeme gelen isimlerden biri de oyuncu Defne Joy Foster oldu. Defne Joy Foster'ın ölüm sebebi ve ne zaman öldüğü, kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki Defne Joy Foster kimdir, neden öldü?

DEFNE JOY FOSTER KİMDİR?


Sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın annesi Türk, babası Amerikalıdır. Foster, 2 Mayıs 1979 yılında İncirlik’te doğmuştur. Ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulunda okumuştur.

İlk olarak Kral Tv DJ’yi olarak karşımıza çıkmıştır. Ardından televizyonda çeşitli programların sunuculuğunu yapmıştır ve dizilerde rol almıştır. Haziran 2008’de Assos’ta Görüntü Yönetmeni İlker Yasin Solmaz ile dünyaevine gelmiştir. 13 Haziran 2009 tarihinde Can Kılıç adını verdiği oğlu dünyaya gelmiştir.

adsiz-tasarim-16.png
Defne Joy Foster, 2011 yılında hayatını kaybetmiştir.

Foster ayrıca Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Yok Böyle Dans programında da yarışmacı olarak yarışmıştır.


DEFNE JOY FOSTER NEDEN VE NE ZAMAN ÖLDÜ?


Ünlü oyuncu ve sunucu, 2 Şubat 2011 tarihinde İstanbul Caddebostan’da Yazar Ahmet Altan’ın oğlu Kerem Halit Altan’ın evinde ölmüştür.

Defne Joy Foster'ın astım krizine bağlı kalp krizi nedeniyle öldüğü açıklanmıştır. Ünlü ismin cenazesi ise Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilmiştir.

adsiz-tasarim-17.png
Ölüm sebebi astım krizine bağlı kalp krizi olarak açıklanmıştır.


ROL ALDIĞI TV DİZİLERİ

2003 Sihirli Annem
2008 Selena
1997 Ruhsar
2000 Beyaz Yalanlar
2007 Hayal ve Gerçek


YER ALDIĞI TV PROGRAMLARI

Ntv Yeşil Ekran
Çeyiz Show
Çat Kapı
Bir İş İçin Lazım

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *