Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Magazin Kalpazan dizisi oyuncusu Ayşe kim, hayatı biyografisi (nereli, kaç yaşında, evli mi)

Kalpazan dizisi oyuncusu Ayşe kim, hayatı biyografisi (nereli, kaç yaşında, evli mi)

Teşkilat ve Söz gibi projelerdeki başrolleriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Deniz Baysal kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? İşte, Deniz Baysal’ın hayatı ve biyografisi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Deniz Baysal Kimdir?

Deniz Baysal, 5 Nisan 1991 tarihinde İzmir'de doğdu. Oyunculuk kariyerine küçük yaşlardan itibaren tiyatro sahnelerinde başlayan Baysal, Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda 10 yıl boyunca görev aldı. İlk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamladıktan sonra, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Dış Ticaret bölümünde eğitim aldı.

Deniz Baysal, ilk olarak Derin Sular, Babalar ve Evlatlar gibi dizilerde rol aldı, ancak kariyerinde büyük çıkışı Kaçak Gelinler dizisinde canlandırdığı Kainat Gencer karakteriyle yakaladı. Daha sonra Fazilet Hanım ve Kızları, Söz ve Teşkilat dizilerinde başroller üstlendi.

Kaç Yaşında ve Nereli?

Deniz Baysal, 5 Nisan 1991 doğumlu olup 2024 yılı itibariyle 33 yaşındadır. İzmir doğumlu olan başarılı oyuncu, kariyerini İstanbul’da sürdürmektedir. 1.72 cm boyunda ve 56 kg ağırlığındaki oyuncu, zarif ve dikkat çeken bir fizik yapısına sahiptir.

Deniz Baysal Evli mi?

Deniz Baysal, 2019 yılında müzik grubu Kolpa'nın solisti Barış Yurtçu ile dünya evine girdi. Çift, uzun süren bir ilişkinin ardından evlenerek mutlu bir aile hayatı sürdürmektedir. Bu nedenle Baysal’ın tam adı evlendikten sonra Deniz Baysal Yurtçu olarak geçmektedir.

Ayşe Karakteri Hakkında

Kalpazan dizisinde Deniz Baysal, Ayşe karakterini canlandıracaktır. Ayşe, polis teşkilatının Yankesicilik ve Dolandırıcılık Masası’nda görev yapan bir karakterdir. Ayşe, karakter derinliği ve duygusal dünyasıyla dizinin dikkat çeken isimlerinden biri olacak.

Oynadığı Diziler ve Filmler

Deniz Baysal’ın televizyon dünyasındaki kariyeri boyunca birçok başarılı yapımda yer almıştır. İşte oyuncunun filmografi listesi:

  • Derin Sular (2011) – Nisan
  • Babalar ve Evlatlar (2012) – Şehnaz
  • Kaçak Gelinler (2014-2015) – Kainat Gencer
  • Fazilet Hanım ve Kızları (2017-2018) – Hazan Çamkıran
  • Söz (2018-2019) – Savcı Derya Duman
  • Teşkilat (2021-günümüz) – Zehra
  • Hizmetçiler (2020)
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *