Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Magazin Jennifer Lawrence 2. çocuğuna hamile!

Jennifer Lawrence 2. çocuğuna hamile!

Hollywood’un gözde aktristi Jennifer Lawrence’ın yeniden hamile olduğu ortaya çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Sinema dünyasının önde gelen oyuncularından Jennifer Lawrence’tan mutlu haber! Güzel aktristin ikinci çocuğuna hamile olduğu öğrenildi.

Vogue dergisine verdiği röportajda hamilelik haberini doğrulayan Oscarlı oyuncu, belirginleşen karnı ile dün akşam ilk kez görüntülendi.

Los Angeles’ta akşam yemeği yemek için gittiği restoranın girişinde görüntülenen Jennifer Lawrence’ın siyah uzun eteği ve beyaz tişörtünün altından büyüyen karnı da kameralara yansıdı.

jennifer-lawrance-hamile.webp
Jennifer Lawrence belirginleşen karnı ile ilk kez görüntülendi

Lawrence’ın kaç aylık hamile olduğu ve bebeğinin cinsiyeti ise henüz bilinmiyor.

Sanat galerisi sahibi Cooke Maroney ile 2019’dan beri evli olan Jennifer Lawrence’ın Cy adında 2 yaşında bir erkek çocuğu bulunuyor.

jennifer-lawrence-esi.jpg
Lawrence 5 senedir Cooke Maroney ile evli.

Jennifer Lawrence kimdir?


Jennifer Lawrence, Amerikalı bir oyuncudur ve 15 Ağustos 1990 tarihinde Kentucky, ABD'de doğmuştur. Kariyerine genç yaşta başlayan Lawrence, özellikle "The Hunger Games" (Açlık Oyunları) serisindeki Katniss Everdeen rolüyle dünya çapında büyük bir üne kavuşmuştur.

Oscar kazandı

Aynı zamanda Oscar ödüllü bir aktris olan Jennifer Lawrence, hem yeteneği hem de doğal, samimi kişiliğiyle Hollywood'un en popüler isimlerinden biri haline gelmiştir. Lawrence, kariyerinin yanında sosyal ve politik konulara da duyarlıdır. Özellikle kadın hakları, cinsiyet eşitliği ve çevre sorunları konusunda aktif bir tavır sergilemektedir.

Time's Up hareketini ve Hollywood'da cinsiyet eşitliği ile ilgili çalışmaları desteklemektedir. Jennifer Lawrence, hem yetenekli bir oyuncu hem de sosyal sorumlulukları konusunda duyarlı bir isim olarak Hollywood'da önemli bir yere sahiptir. Doğal tavrı, espirili kişiliği ve samimi röportajları ile hayranlarının sevgisini kazanmıştır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *