Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Magazin Hadise 39'ncu yaşını ihtişamlı bir partiyle kutladı

Hadise 39'ncu yaşını ihtişamlı bir partiyle kutladı

Şarkıcı Hadise, dün kendisinin düzenlediği partide 39'ncu yeni yaşını ihtişamlı bir etkinlikle kutladı. Son günlerde Esas Oğlan dizisindeki rolü ile gündemden düşmeyen Hadise'nin "Gold Goddest" temalı partisi dikkat çekti.

Hadise 39'ncu yaşını ihtişamlı bir partiyle kutladı 1

Son günlerde gerek aşk hayatı gerekse Esas Oğlan isimli dizisi ile magazin gündeminden düşmeyen Hadise 39 yaşına girdi. Sevilen sanatçı yeni yaşını Gold Goddest (Altın Tanrıça) temalı bir parti ile kutladı. 

Hadise 39'ncu yaşını ihtişamlı bir partiyle kutladı 2

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Hadise, 22 Ekim akşamı İstanbul'da düzenlediği doğum günü partisiyle 39'ncu yaşını kutladı. Hadise'nin yeni yaşında sanat ve influencer camiasından çok sayıda kişi katıldı. 

Hadise'nin 22 Kasım'da GAİN platformunda yayınlanacak dizisi Esas Oğlan ile oldukça konuşulurken dizi setinden rol arkadaşları da sanatçıyı yalnız bırakmadı. 

Hadise 39'ncu yaşını ihtişamlı bir partiyle kutladı 3

Özel bir mekanda sınırlı sayıda katılımcının yer aldığı doğum günü partisinde Hadise'nin verdiği pozlar ile partinin hakkını verdi ve "Tanrıça" edasındaki pozlarıyla sosyal medyayı yıktı geçti. 

Hadise 39'ncu yaşını ihtişamlı bir partiyle kutladı 4

Hadise'nin 39. doğum gününde Esas Oğlan dizisindeki set arkadaşları Seda Bakan, Şükrü Özyıldız katılırken sanat camiasından Fırat Çelik, Yasemin Sakallıoğlu ve eşi Burak Yırtar, makyaj artisti Serhat Şen, influencer Sibil Çetinkaya gibi isimler davete katıldı.

Hadise 39'ncu yaşını ihtişamlı bir partiyle kutladı 5

Beyonce'ye benzetildi

Hadise'nin yeni yaşında verdiği partide kabarık saçları, gold detaylı elbisesi ve verdiği pozlarla dünyaca ünlü yıldız Beyonce'ye benzetildi. 

Hadise 39'ncu yaşını ihtişamlı bir partiyle kutladı 6

Hadise'nin günler önce bir arkadaş grubuyla kutladığı doğum günü etkinliğinde pastanın büyüklüğü oldukça konuşulmuştu. 

39. doğum günü partisinde Hadise'nin yeniden büyük bir pasta kesmesi ise takipçileri tarafından eleştirilerin hedefi oldu. 

Hadise 39'ncu yaşını ihtişamlı bir partiyle kutladı 7

Aşk hayatıyla gündem olmuştu

Hadise, Esas Oğlan dizisindeki Ceren rolüyle, hayran kitlesinin karşısına çıkmaya hazırlanırken dizinin yönetmen koltuğunda oturan Şenol Sönmez ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Esas Oğlan'daki oyunculuğu ile izleyicileri şaşırtacak olan Hadise, dizideki ateşli sahneleri ile şimdiden olay yarattı. 
 

Hadise 39'ncu yaşını ihtişamlı bir partiyle kutladı 8

Esas Oğlan'daki oyunculuğu ile izleyicileri şaşırtacak olan Hadise, dizideki ateşli sahneleri ile şimdiden olay yarattı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *