Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Magazin Esra Rabia Ünal ifşa olayı nedir? Esra Rabia Ünal gerçekte kim? İşte hakkında bilinmeyenler

Esra Rabia Ünal ifşa olayı nedir? Esra Rabia Ünal gerçekte kim? İşte hakkında bilinmeyenler

Sosyal medya fenomeni olarak bilinen Esra Rabia Ünal'ın ifşa olayı ve hayatı merak ediliyor. Binlerce takipçisi olan sosyal medya fenomeninin sakladığı sırrı açığa çıktı. Peki Esra Rabia Ünal kimdir, ifşa olayı nedir?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Sosyal medya fenomeni Esra Rabia Ünal, TikTok ve Instagram'da paylaştığı cesur ve tartışmalı videolarla sürekli olarak gündeme geliyor. Fakat son günlerde yayınladığı bir video ile gündeme daha çok geldi. Sosyal medyada başörtüsü takan ve bu videolarla bilinen Ünal’ın, çektiği son video ve paylaşımları, takipçiler tarafından tepki aldı. Peki Esra Rabia Ünal kimdir?

ESRA RABİA ÜNAL İFŞA OLAYI NEDİR?


Sosyal medyada başörtüsü takan ve "Twerk" dansı yapan, bu şekilde ün kazanan Esra Rabia Ünal'ın gerçek isminin Ayşe Bolhatoğlu olduğu biliniyor. Esra Rabia Ünal'ın 5 sene önce Adana’da yapılan bir fuhuş operasyonunda adı geçiyor ve Bolhatoğlu’nun bu operasyonda "Pembe Panter" lakabını kullandığı da ortaya çıkan bilgiler arasında.

esra2.webp
Esra Rabia Ünal'ın gerçek adının Ayşe Bolhatoğlu olduğu ortaya çıktı.

Söz konusu bilgi, sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı ve Bolhatoğlu’nun sosyal medya imajı ile gerçek yaşamı arasındaki büyük farklılık olay oldu.

BAŞÖRTÜSÜNÜ ÇIKARMIŞTI

Son olarak son günlerde başörtüsünü çıkararak sosyal medyada dikkat çeken Esra Rabia Ünal, yaptığı paylaşıma ‘"Başörtü takmak sana göre değildi zaten’’ ve ‘’Başörtünü çıkardığın için teşekkür ederiz’’ gibi yorumlar aldı.

ESRA RABİA ÜNAL'IN SOSYAL HAYATI

Esra Rabia Ünal’ın sosyal medyadaki paylaşım tarzı ve kıyafet seçimleri, büyük kitleler tarafından tepki alıyor ve birçok kullanıcının ahlaki değerleriyle ters düşüyor.

Ayşe Bolhatoğlu’nun eski hayatı ve sosyal medya fenomeni olarak kazanmış olduğu popülerlik gündeme geldi. Ünal’ın sosyal medyadaki bu yeni dönemi ve başörtüsünü çıkarması, birçok soru işaretini akla getirdi. Esra Rabia Ünal olarak tanınan Bolhatoğlu’nun gelecekte nasıl bir yön çizeceği de merak ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *