Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Magazin Emrah, büyük oğlu Tayfun'u yok sayıp Elyasa'yı "Küçük Emrah" ilan etti

Emrah, büyük oğlu Tayfun'u yok sayıp Elyasa'yı "Küçük Emrah" ilan etti

Şarkıcı Emrah Erdoğan, uzun yıllardır sır gibi sakladığı küçük oğlu Elyasa'yı sahneye çıkarıp yeni "Küçük Emrah" diyerek tanıttı. Emrah'ın bu hareketi büyük oğlu Tayfun'u akıllara getirirken, sanatçıya evlat ayrımı yapması tepkilere neden oldu.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 3 dk

Şarkıcı Emrah Erdoğan, konser maratonuna tam gaz devam ederken geçtiğimiz gün sahne aldığı sırada gözlerden uzak büyüttüğü küçük oğlu Elyasa'yı sahneye çıkarıp yeni "Küçük Emrah" ilan etmesi tepkileri de beraberinde getirdi.


Emrah, gençlik yıllarında oynadığı dizi ve filmlerin yanı sıra çapkınlığı ile de nam salan ünlüler arasında.. Sanatçı Emrah'ın genç yaştaki başarısı kadar özel hayatı ve büyük oğlu Tayfun ile yıllarca gündeme gelmişti. Sahnelere yeniden dönen ve konserlerini sürdüren Emrah, şimdilerde evlatları arasında yaptığı ayrım ile sevenlerinden büyük tepki görüyor.

Emrah ve büyük oğlu Tayfun Erdoğan

Tayfun'a babalık yapmaması yıllardır konuşuluyor

Şarkıcı Emrah, gençlik yıllarında hayranı Ebru Çolak ile yaşadığı ilişkisinden Tayfun dünyaya gelmişti. Çolak'ın açtığı babalık davasının kesinleşmesiyle Emrah'ın biyolojik oğlu olduğu ortaya çıkmıştı. Şuan 30 yaşında olan ve evlenen Tayfun Erdoğan, yıllardır babasının kendisini kabul etmemesinden veryansın ederek gözyaşlarıyla Emrah'a seslenmesine rağmen baba oğulun arası hiç değişmedi.

Tayfun Erdoğan, babası Emrah'ın büyük oğlunu yok sayması üzerine artık Erdoğan soyadını kullanmamaya başlamış ve şimdilerde annesinin soyadı olan Çolak ile (Tayfun Çolak) hayatına devam etmektedir.


Tayfun'u sildi, Elyasa'yı "Küçük Emrah" ilan etti

Emrah Erdoğan'ın uzun yıllardır Tayfun'u kabul etmemesi başta sevenleri ve ünlüler camiasında büyük tepkilere yol açmıştı. Emrahi yıllar içinde kararından dönmezken Tayfun'un düğününe de katılmaması ipleri iyice koparmıştı. Emrah'ın geçtiğimiz gün sahneye çıkardığı küçük oğlu Elyasa ile düet yaparak yeni "Küçük Emrah" ilan etmesi konsere gelen seyirciler kadar sosyal medyada tepkilerin yeniden artmasına neden oldu.

Emrah'ın küçük oğlu Elyasa Erdoğan


Oğulları arasındaki ayrımı hala dikkat çekiyor!

Emrah Erdoğan'ın 2014 yılında Sibel Kirer ile evliliğinden dünyaya gelen Elyasa Erdoğan, yıllardır gözlerden uzak büyüyordu. Sahnelere alışık olmayan Elyasa, babası Emrah ile ilk kez sahneye çıkarak şarkı söylemesi magazin dünyasında geniş ses getirdi. Emrah'ın ise büyük oğlu Tayfun'un sahiplenmemesi ve Elyasa'ya yaptığı "Küçük Emrah" çıkarması, "Emrah çocukların arasında evlat ayrımı yapma" yorumları yapılmasına neden oldu.
 

Emrah, küçük oğlu Elyasa ile düet yaptı

Büyük alkış aldı

Emrah, küçük oğlu Elyasa'yı sahneye davet ederek oğlunu tanıttı. Ardından ise sanatçının sevilen şarkısı "Götür beni gittiğin yere" eserini baba oğlu seslendirmeleri konserde alkış tufanı kopardı. O anlar ise konserdeki bir seyirci tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.


Geçtiğimiz yıl evlenmişti

Emrah'ın yıllarca reddettiği oğlu Tayfun, geçtiğimiz Temmuz ayında nişanlısı Eda İrap ile dünyaevine girmişti. Tayfun Çolak Erdoğan ve Eda İrap'ın nikah şahitliğini ise Nuri Alço yapmıştı. Alço, nikahın kıyılmasının ardından yaptığı duygusal konuşmasıyla yürekleri sızlatmıştı. Nuri Alço "Her zaman yanında olmaya söz veriyorum" demesi üzerine Tayfun; "Amca demek baba yarısı demek ağabey, iyi ki varsın" ifadelerini kullanmıştı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *