Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Magazin Dilan Polat ve Sıla Doğu yeniden hapse mi girecek? Gözaltına alındılar! Sıla Doğu ve Dilan Polat neden gözaltına alındı?

Dilan Polat ve Sıla Doğu yeniden hapse mi girecek? Gözaltına alındılar! Sıla Doğu ve Dilan Polat neden gözaltına alındı?

Dilan Polat ile Sıla Doğu'nun haklarında "hayasızca hareketler" gerekçesiyle soruşturma açılmıştı. Dilan Polat ile kardeşi Sıla Doğu'dan gözaltına alınma haberi geldi. Peki Dilan Polat ve Sıla Doğu yeniden hapse mi girecek?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Dilan Polat ve Sıla Doğu, geçtiğimiz haftalarda hapisten çıkarak günlük hayatına geri dönmüştü. Fenomen isimler, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlara geri dönerken, son olarak haklarında "hayasızca hareketler" gerekçesiyle soruşturma açılmıştı.

Eğlence mekanında kameralar önünde öpüşen Polat ve Doğu için başlatılan re'sen soruşturma sonrası kardeşler gözaltına alındı. Peki Dilan Polat ve Sıla Doğu yeniden hapse mi girecek?

DİLAN POLAT VE SILA DOĞU YENİDEN HAPSE GİRECEK Mİ?

Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında hayasızca hareketler sebebiyle soruşturma açıldı. İkilinin gözaltına alınmasının ardından hapse girip girmeyecekleri de merak ediliyor.

Polat ailesi geçtiğimiz aylarda "kara para aklama" suçu sebebiyle hapse girmişti. Aradan geçen aylar sonra aile tahliye olmuştu.

dilansila1.webp
Dilan Polat ve Sıla Doğu, eğlence mekanında dudak dudağa öpüşmüşlerdi.

Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun gözaltına alındıktan sonra ifadelerinin alınıp serbest bırakılacağı tahmin ediliyor. Şu an için hapse girme gibi bir ihtimallerinin olmadığı düşünülüyor ancak sorunun cevabı netleştiğinde sayfamızda yer vereceğiz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *