Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Magazin Çöl gülü Neslihan Atagül'ün yeni projesi: "Karnımda"

Çöl gülü Neslihan Atagül'ün yeni projesi: "Karnımda"

Başarılı oyuncu Neslihan Atagül, geçtiğimiz aylarda hamileliğini duyurmasının ardından gittiği Mısır ziyaretinde karnı burnunda pozlar verdi. Atagül, Mısır'da katıldığı bir programa röportaj verirken yeni projesine verdiği cevap gündem oldu.

Çöl gülü Neslihan Atagül'ün yeni projesi: "Karnımda" 1

Oynadığı karakterlerle Türkiye ve dünya çapında üne ulaşan başarılı oyuncu Neslihan Atagül, şimdilerde annelik heyecanı ile adından söz ettiriyor.

Kendi gibi oyuncu olan eşi Kadir Doğulu ile bir erkek bebek bekleyen Atagül, gittiği Mısır tatilinde karnı burnunda pozlarıyla oldukça konuşuluyor. 

Çöl gülü Neslihan Atagül'ün yeni projesi: "Karnımda" 2

Çöl gülü Neslihan

5 aylık hamile olan Neslihan Atagül, çekim için gittiği Mısır'da birbirinden farklı kostümlerle pozlar vererek o anlarını sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. 

Çöl gülü Neslihan Atagül'ün yeni projesi: "Karnımda" 3

Nil Nehri ve çölde verdiği pozlarla karnının belirginleştiğini görülen Neslihan Atagül o anlarını "Desert Rose (Çöl Gülü)" notunu düşerek paylaştı. 
 

Çöl gülü Neslihan Atagül'ün yeni projesi: "Karnımda" 4

Giydiği mor bir elbise ile çölde pozlar veren Atagül, iddialı kostümünün yanı sıra gün batımına karşı verdiği pozları oldukça beğenildi. 

Çöl gülü Neslihan Atagül'ün yeni projesi: "Karnımda" 5

Akşam saatlerinde Nil Nehri kıyısındaki bir mekanda beyaz renkli kıyafeti ve ayakkabı olarak tercih ettiği kovboy çizmeleri de Mısır'daki paylaşımlarına devam ediyor. 

Çöl gülü Neslihan Atagül'ün yeni projesi: "Karnımda" 6

Bebeğine kavuşmak için gün sayıyor

Mısır'a bir etkinlik ve çekim için giden Neslihan Atagül, ülkenin ulusal medyasındaki bir programa röportaj vermeyi ihmal etmedi. 

Çöl gülü Neslihan Atagül'ün yeni projesi: "Karnımda" 7

Arap coğrafyasında çok sayıdaki dizisi yayınlanan Atagül'ün büyük bir hayran kitlesi Mısır'da mevcut. 

Muhabir'in Neslihan Atagül'e sorduğu projeler hakkındaki yorumu ise hem Mısır'da hem de Türkiye'de gündem oldu. 

Çöl gülü Neslihan Atagül'ün yeni projesi: "Karnımda" 8

Yeni projem karnımda!

Neslihan Atagül, Mısırlı muhabirin sorularını yanıtlarken "Yeni bir projeniz var mı?" sorusuna esprili bir dille yanıt verdi. Atagül, "yeni bir projem var evet o da karnımda" diyerek bebeğini gösterdi. 


 

Çöl gülü Neslihan Atagül'ün yeni projesi: "Karnımda" 9

O anlarda Atagül'ün neşeli halleri dikkat çekerken bebeğine kavuşmaya gün saydığını ve bir süre oğlu ile ilgilenmek istediğini ifade etti. 

Çöl gülü Neslihan Atagül'ün yeni projesi: "Karnımda" 10

Neslihan Atagül-Kadir Doğulu'nun bebeklerinin adı ne olacak?

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti geçtiğimiz aylarda bir magazin sitesinde yayınlanan hamilelik haberlerini doğrulamış ve gizli kalmasını istedikleri halde duruma tepki göstererek müjdeli haberi vermişti. 

Atagül, o anları şezlongda elini karnına koyarak bebek beklediklerini duyurmuştu. 

Çöl gülü Neslihan Atagül'ün yeni projesi: "Karnımda" 11

Atagül, hamileliliğini gözlerden uzak yaşarken geçen gün gittiği doktor kontrolünde bebeğinin cinsiyetini ilk kez açıklamıştı. 

Eşi Kadir Doğulu ile ultrason görüntülerini paylaşan Atagün, erkek bebek beklediklerini duyurmuştu. Bebeğin cinsiyetinin belli olmasının ardından Neslihan Atagül çocuklarının ismi için şuanda bir açıklama yapmadı. 

Çöl gülü Neslihan Atagül'ün yeni projesi: "Karnımda" 12

Fatih Harbiye dizisinde tanıştığı Kadir Doğulu ile 2016 yılında evlenen Neslihan Atagül, son projesi Gecenin Ucunda ile eşiyle aynı dizide bir araya gelmişti. 

Yeni dizi geçtiğimiz sezon Star TV ekranlarına gelmiş fakat reytingi tutmadığı için dizi kısa sürede final yapma kararı alarak ekranlara veda etmişti. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *