Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Magazin Bomba ikili: Evrim Alasya ile Kerem Alışık aşk mı yaşıyor? Oynadıkları rol gerçek oldu

Bomba ikili: Evrim Alasya ile Kerem Alışık aşk mı yaşıyor? Oynadıkları rol gerçek oldu

Aşk Biter Mi? isimli tiyatro oyununda birlikte rol alan ve iki sevgiliyi canlandıran Evrim Alasya ile Kerem Alışık’ın aşk yaşadığı iddia edildi. Peki iddialar doğru mu? Evrim Alasya ile Kerem Alışık aşk mı yaşıyor?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kızılcık Şerbet dizisinde "Kıvılcım" karakterini canlandıran Evrim Alasya ile Kerem Alışık'ın aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

EVRİM ALASYA İLE KEREM ALIŞIK SEVGİLİ Mİ?

Evrim Alasya ile Kerem Alışık, Aşk Biter Mi?" adlı tiyatro oyununda birlikte sahne almaktaydı. Ünlü çiftin gerçek hayatta da bir ilişki yaşadığına dair iddialar konuşulmaya başlandı. Son dönemde sık sık gündeme gelen her iki isim de oyunculuk kariyerlerinin yanı sıra özel hayatlarıyla merak ediliyor.

Evrim Alasya, Kızılcık Şerbeti dizisindeki Kıvılcım karakteri ile izleyicilerden beğeni toplarken, Kerem Alışık da hem tiyatro hem de sinema dünyasındaki deneyimleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

İKİ SEVGİLİYİ CANLANDIRIYORLARDI

adsiz-tasarim-23.png
Evrim Alasya ve Kerem Alışık tiyatro oyununda iki sevgiliyi canlandırıyor.

"Aşk Biter Mi?" adlı tiyatro oyununda birlikte sahne alan, iki sevgiliyi canlandıran Evrim Alasya ve Kerem Alışık'ın, gerçek hayatta da bir ilişki yaşadığına dair iddialar konuşulurken, bir süredir birlikte oldukları konuşulan Alasya ve Alışık'ın, geçtiğimiz günlerde havalimanında görüntülendiği öne sürüldü.

İkili, birlikte keyifli dakikalar yaşarken yakınlıkları gazetecilerin de dikkatinden kaçmadı.

İş arkadaşlığı aşka dönüşen çiftin, havalimanında Londra tatiline giderken el ele görüldüğü ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *