Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Kültür Sanat Beylikdüzü'nde yeni yetenekler aranıyor!

Beylikdüzü'nde yeni yetenekler aranıyor!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Gençlik Senfoni Orkestrası yarışmasında yeni yetenekler için başvurular başladı. Entrüman yeteneği olan gençler için düzenlenen organizasyonda birçok müzik türünde seçmeler yapılacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Yakup Tezcan
Okunma Süresi: 1 dk

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Beylikdüzü 8. Dönem Gençlik Senfoni Orkestrası, yeni yeteneklerini bulmak için çağrıda bulundu. Buna göre birçok branşta gerçekleşecek müzik türlerinde adayların 31 Ekim 2024 Perşembe gününe kadar kayıt yaptırabilecek.


Adaylardan aranan şartlar nelerdir?

8. Dönem Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası'na katılacak adayların 14 ile 26 yaş arasında olma şartı aranacak. Keman, viyola, viyolonsel, kontrbas, flüt, obua, fagot, klarnet, trompet, tubai korno, trombon, ve vurmalı çalgılardan herhangi birini çalan gençlerin 31 Ekim 2024 tarihe kadar başvuru yapması bekleniyor.

Başvurular ise Beylikdüzü Belediyesi'nin resmi web sitesi www.beylikduzu.istanbul adresine girerek formu doldurmaları isteniyor.

Seçmeler nerede olacak?

Adayların yarışmaya katılmaları durumunda seçmelerin Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Trakya Salonu'nda 2 Kasım 2024 Cumartesi günü saat 13:00-19:00 arasında yapılacak.

gz7szwqw0aaex-l.jpg
8. Dönem Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *