Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Kimdir? Yavuz Bingöl'ün eşi Nilşah Ağaoğlu kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, instagram adresi?

Yavuz Bingöl'ün eşi Nilşah Ağaoğlu kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, instagram adresi?

Şarkıcı Yavuz Bingöl, bugün düzenlenen sade bir törenle Nilşah Ağaoğlu ile dünyaevine girdi. Milyonlarca kişi evlilik haberinin ardından Nilşah Ağaoğlu'nun kim olduğunu, hayatını, mesleğini ve birçok konuyu merak ederken işte araştırılan soruların yanıtı haberimizde...

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 4 dk

Şarkıcı Yavuz Bingöl, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Nilşah Ağaoğlu ile evlendi. Çiftin Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde gerçekleştirdiği sade bir tören ile dünyaevine girdi. Usta sanatçı Yavuz Bingöl'ün yeni eşi Nilşah Ağaoğlu, sosyal medya ve arama motorları tarafından sıkça araştırılmaya başladı. Peki Nilşah Ağaoğlu kimdir? Ne işle uğraşıyor? Sanatçı mı? Nilşah Ağaoğlu'nun mesleği, yaşı, boyu, kilosu, Instagram adresi nedir? İşte merak edilen soruların ayrıntıları...


Yavuz Bingöl'ün eşi Nilşah Ağaoğlu kimdir?  

Nilşah Ağaoğlu, 1984 yılında doğmuştur. 39 yaşında olan Ağaoğlu, iş kadınıdır. Nilşah Ağaoğlu'nun asıl mesleği peyzaj mimarisi alanında ve mücevher tasarımı ile uğraşmaktadır. Yaptığı tasarımlarıyla adından söz ettiren Ağaoğlu, başarılarıyla adını duyurmuştur.

Bir süredir Yavuz Bingöl ile birlikte olan Nilşah Ağaoğlu, 25 Ekim 2024 Cuma günü Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Sarımsaklı plajındaki bir otelde yakınlarının katılımıyla gerçekleşen tören ile evlendi. Sade bir törenle evlenen Yavuz Bingöl ve eşi Nilşah Ağaoğlu'nun nikah şahitliğini sevilen sanatçılar Oktay Kaynarca ve Elif Buse Doğan yaptı.

Yavuz Bingöl ve Nilşah Ağaoğlu'nun nikahından kareler 


6 yıllık birlikteliklerini evlilik ile taçlandıran Bingöl ve Ağaoğlu'nun düğünleri sosyal medyada büyük ilgi gördü. Çiftin düğünlerine sanat camiasından az sayıdaki kişinin katılması ise dikkatlerden kaçmadı.Nilşah Ağaoğlu'nun instagram hesabı ise @nilsahagaoglu'dur. 


Yavuz Bingöl kaç kez evlendi, eşleri kimdi?


Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, 5'nci kez evlenmesi ile sosyal medyada oldukça konuşuluyor. Milyonlarca kişi tarafından büyük ilgi ile düğünü takip edilen Bingöl'ün önceki eşleri de sorgulanmaya başladı. Peki yeniden evlenen Yavuz Bingöl'ün kaç çocuğu buluyor? Yavuz Bingöl'ün eski eşleri kimler?

Sesinin yanı sıra oyunculuğu ile de tanıdığımız Yavuz Bingöl, sanat dünyasındaki başarısıyla oldukça biliniyor. 59 yaşında yeniden evlenen Yavuz Bingöl'ün ilk eşi ise bilinmiyor. Bingöl, 2015 yılında şarkıcı Öykü Gürman ile evlenmişti. Gürman ile evliliği 1 yıl sürmüştü.

25 Ekim'de yeniden nikah masasına oturan Yavuz Bingöl, Nilşah Ağaoğlu ile evlenerek beşinci evliliğini gerçekleştirdi.
 

Yavuz Bingöl ve eşi Nilşah Ağaoğlu

 

Yavuz Bingöl'ün kaç çocuğu var?

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl'ün bir kızı bulunuyor. Türkü Sinem Bingöl ise 2018 yılında iş insanı Mert Yüncü ile evlenmişti. Yavuz Bingöl'ün Masal adında bir torunu bulunuyor.

Yavuz Bingöl kimdir, siyasi geçmişi

Yavuz Bingöl, 7 Ekim 1964'te İstanbul'da doğmuş, Türk halk müziği sanatçısı, oyuncu ve bestecidir. Türk müziğinde ve halk müziğinde önemli bir yer edinmiş Bingöl, sanat dünyasında kendine özgü tarzı ve yorumlarıyla tanınır.

Annesi, ünlü şair ve yazar Şahsenem Bacı olarak da bilinen halk ozanı Şahsenem Bingöl'dür. Küçük yaşlardan itibaren sanatın içinde yetişen Bingöl, müziğe olan ilgisini ve yeteneğini erken yaşlarda gösterdi. Aslen halk müziğine gönül veren sanatçı, bağlama çalarak başladığı müzik yolculuğunda söz ve müzik yazarlığında da başarılı eserler ortaya koydu.

Sanatçının 90’larda müzik kariyerine hızlı bir yükselişle başlamasının ardından halk müziğine getirdiği modern yorumlarıyla dikkat çekti. "Bahçemde Yeşil Çınar," "Yare Söyleme," "Kara Tren" gibi parçalarıyla büyük beğeni kazandı. Bu şarkılar, Bingöl’ün halk müziğini geniş kitlelere sevdirmesinde etkili oldu. Zaman içinde oyunculuk kariyerine de adım atan Yavuz Bingöl, "Üç Maymun," "Eve Dönüş," "Güz Sancısı" gibi yapımlarda yer aldı ve bu filmlerdeki performanslarıyla da adından söz ettirdi.

Yavuz Bingöl, siyasi ve toplumsal konulardaki söylemleri ve duruşuyla da medyada sıkça gündeme gelmiştir. Hem sanatı hem de toplumsal duruşuyla halk arasında geniş bir hayran kitlesi edinmiş olan Bingöl, halen müzik ve sinema alanında projeler üretmeye devam etmektedir.

Yavuz Bingöl'ün şarkıları 

  1. Kara Tren
  2. Turnalar
  3. Bana Bir Yalan Söyle
  4. Al Ömrümü
  5. Ateş Gibi
  6. Ah Sensiz
  7. Yare Söyleme
  8. Sarı Gelin
  9. Bahçemde Yeşil Çınar
  10. Gözlerinde Bıraktım Aşkı
  11. Unutma Beni
  12. Ağladıkça
  13. Yalan Yalan
  14. Ayrılık
  15. Leylim Ley

Yavuz Bingöl’ün Oynadığı Dizi ve Filmler

Yavuz Bingöl, oyunculuk kariyerinde pek çok dizi ve filmde de rol almıştır. İşte bu yapımlardan bazıları şöyle;

Diziler

  1. Bize Ne Oldu? (1999)
  2. Zerda (2002-2004) 
  3. Eşref Saati (2007-2008)
  4. Ateşe Yürümek (2010)
  5. Karagül (2013-2014)
  6. Servet (2018)
  7. Kara Ekmek (2015)

Filmler

  1. Cumhuriyet (1998) 
  2. Eve Dönüş (2006) 
  3. Üç Maymun (2008)
  4. Güz Sancısı (2009) 
  5. 72. Koğuş (2010)
  6. Ateşin Düştüğü Yer (2012)
  7. Kalandar Soğuğu (2015) 
  8. Sarı Sıcak (2017)
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *