Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Kimdir? Sadece Pax adlı Twitter (X) hesabı kimdir? İnanç Özkalaycı (shaman_kanaloa) kim, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Sadece Pax adlı Twitter (X) hesabı kimdir? İnanç Özkalaycı (shaman_kanaloa) kim, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Twitter’da deprem tahminleri ile dikkat çeken Sadece Pax sayfasının ve shaman_kanaloa Instagram hesabının sahibi İnanç Özkalaycı’nın kim olduğu merak ediliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Özellikle depremlerle ilgili yaptığı öngörülerle öne çıkan ve tahminlerinden bazılarının gerçek olmasıyla adını duyuran Sadece Pax kullanıcı adlı Twitter sayfasına dair detaylar merak ediliyor. Sayfanın sahibi olan İnanç Özkalaycı ve onun @shaman_kanaloa adlı Instagram hesabı da araştırlıyor. Peki Sadece Pax hesabını kim yönetiyor? İnanç Özkalaycı (shaman_kanaloa) kimdir? Sadece Pax İstanbul depremi ve Marmara depremi hakkında ne tarih verdi?

Sadece Pax hesabı kimin, kim yönetiyor?

Son dönemde Twitter (X) platformunda yaptığı tahminlerle dikkat çeken ve takipçi sayısı her geçen gün artan Sadece Pax hesabı dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Özellikle Marmara ve İstanbul depremlerine ilişkin tarih vererek yaptığı uyarılarla dikkat çeken sayfayı 132 binden fazla kişi takip ediyor. Sadece Pax sayfasının sahibinin İnanç Özkalaycı olduğu biliniyor.

Sadece Pax sayfasının İstanbul ve Marmara depremine dair verdiği tarih gündem olmuştu

İnanç Özkalaycı kimdir?

Instagram’da yüz binlerce takipçisi bulunan  “shaman_kanaloa” adlı sayfanın sahibi olduğu bilinen İnanç Özkalaycı’nın “Sadece Pax” adlı Twitter hesabının da yöneticisi olduğu öğrenildi. Özkalaycı kendisini sosyal medya hesaplarında “ezoterik araştırmacı” ve “girişimci” olarak tanımlıyor.

İnanç Özkalaycı kaç yaşında, ne iş yapıyor?

“Sadece Pax” ve  “shaman_kanaloa” hesaplarının sahibi İnanç Özkaynak, 25 Ekim 2003 tarihinde dünyaya geldi. Henüz 21 yaşında olan Özkaynak, parapsikoloji ve ezoterizm ile ilgileniyor. Instagram. Twitter ve YouTube paylaşımları ile geleceğe dair çeşitli öngörülerini paylaşıyor.

“Sadece Pax”in tahminleri çıkıyor mu?

İnanç Özkalaycı tarafından yönetilen ve son dönemde ortaya attığı iddialarla gündeme gelen “Sadece Pax” sayfası deprem öngörülerinin yanı sıra terör saldırılarına dair verdiği tarihlerle de dikkat çekiyor. Sayfa son olarak İstanbul ve Ankara’da yaşayanları uyarmış ve toplu alanlardan uzak durmalarını söylemişti. Sadece Pax’in olası Marmara ve İstanbul depremleri için ise 2026 yılının mayıs ayını işaret ettiği biliniyor.

Özkalaycı'nın shaman_kanaloa adlı hesabı da Instagram'da oldukça popüler (FOTO: Instagram)

Sadece Pax, Shaman_kanaloa, İnanç Özkalaycı Instagram, X (Twitter) ve YouTube hesapları

Sosyal medyada her geçen gün daha geniş bir takipçi kitlesine ulaşan İnanç Özkalaycı’nın yönettiği Sadece Pax sayfasını Twitter’da (X) 132 binden fazla kişi takip ediyor. Yine Özkalaycı’ya ait olduğu bilinen “ “shaman_kanaloa” Instagram sayfasının ise 325 bin takipçisi bulunuyor. İnanç Özkalaycı’nın kişisel Instagram hesabını ise 7 bin 200 kişi takip ediyor. Bir de Youtube kanalı bulunan Özkalaycı’yı @inancozkalayc5306 kullanıcı adlı sayfasını 10 binden fazla kişi takipte.

Sadece Pax sayfasının sahibi İnanç Özkalaycı çektiği öngörü videoları ve paylaşımları ile dikkat topluyor


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *