Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Kimdir? MasterChef Türkiye Alper imam mı? MasterChef Türkiye Alper kimdir, kaç yaşında, nereli?

MasterChef Türkiye Alper imam mı? MasterChef Türkiye Alper kimdir, kaç yaşında, nereli?

MasterChef Türkiye 15 Ekim 2024 tarihli yayında Alper ile ilgili bilinmeyen bir özellik programa damga vurdu. MasterChef Türkiye Alper kimdir? MasterChef Türkiye Alper imam mıydı?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

MasterChef Türkiye 15 Ekim 2024 tarihli yayında Alper ile ilgili bilinmeyen bir özellik programa damga vurdu. MasterChef Türkiye Alper kimdir? MasterChef Türkiye Alper imam mıydı?

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye 15 Ekim 2024 akşamı yarışmacılar birbirlerini nasıl tanıdıkları ile ilgili kısa betimlemeler yaptı. MasterChef Alper'e genel olarak 'Dobra'diyen yarışmacılar onunla ilgili bilinmeyen bir özelliği de ortaya çıktı.

masterchef-alper-kimdir-imam-mi-2.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE ALPER İMAM MI?

Programda yarışma arkadaşlarını tanıtma sırası Ezgi'ye geldi. Ezgi sıra ile arkadaşlarını tanımladı. Alper'e gelince ise herkesi şaşırtan bilgiler paylaştı. "Alper sürpriz yumurta gibi. Renkli biri. İleri düzey gitar çalıyor, piyano çalıyor, ney çalıyor. Hatta kendisi bir dönem imammış" dedi.

Mehmet Şef de Alper'e "Doğru mu?" diye sorunca Alper, "Evet bir dönem yapmıştım" dedi. Mehmet Şef de "Namaz kıldırırsın yani Maşallah sana" dedi.

masterchef-alper-kimdir-imam-mi-3.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE ALPER KİMDİR?

Tam ismi Alper Öztamur'dur. MasterChef Türkiye 2024 sezonunda yarışıyor. Yarışmaya 8. sıradan girdi ve Bartın'dan katıldı. Kariyerinde uzun yıllar gastronomi alanında çalıştı. Kendisine ait hamburger işletmesi var. MasterChef Alper'in özel hayatına ilişkin ayrıntılı bilgi bulunmuyor. Eylül ayının son haftasındaki bireysel dokunulmazlığı Alper almıştı.

masterchef-turkiye-alper.jpg

MasterChef Türkiye'de 15 Ekim 2024 akşamı çiğ köfte yapıldı. Alper'in çiğ köftesi çok fazla beğenilmedi. Alper, "Basamadım, elime yapıştı" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *