Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi İstanbul Haberleri SOLOTÜRK'ten İstanbul semalarında nefes kesen uçuş!

SOLOTÜRK'ten İstanbul semalarında nefes kesen uçuş!

SOLOTÜRK, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yapılacak kutlamalar öncesi İstanbul semalarında prova uçuşlarını gerçekleştirmeye başladı. Milyonlarca megakentli nefes kesen gösteri öncesinde uçuşu ilgiyle takip etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Güray Varol
Okunma Süresi: 2 dk

Türk Hava Kuvvetleri'nin gösteri ekibi SOLOTÜRK, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları öncesinde İstanbul semalarında prova uçuşlarına başladı. Ekip, heyecanla beklenen gösteri öncesi hazırlıklarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.

SOLOTÜRK Gösteri Ekibi Hazırlıklarını Sürdürüyor

SOLOTÜRK ekibi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için İstanbul semalarında gerçekleştirdiği prova uçuşlarıyla nefesleri kesti. Milyonlarca İstanbullu, gökyüzünde gerçekleşen muhteşem gösteriyi heyecanla takip etti.

İstanbul Semalarında Adeta Dans Eden Uçaklar

SOLOTÜRK pilotları, İstanbul semalarında adeta dans edercesine muhteşem bir gösteri sergiledi. Ekip, gökyüzünde yaptıkları kusursuz manevralarla izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Kutlamalar öncesinde gerçekleştirilen bu prova uçuşları, büyük beğeni topladı.

SOLOTÜRK Ekibinden Göz Kamaştıran Performans

SOLOTÜRK ekibi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için gerçekleştirdikleri prova uçuşlarında göz kamaştıran bir performans sergiledi. İstanbul semalarında renkli dumanlar eşliğinde gerçekleşen bu muhteşem gösteri, izleyicilerden tam not aldı.

İzleyiciler Büyüleyici Gösteriye Tanıklık Etti

SOLOTÜRK ekibinin İstanbul semalarında gerçekleştirdiği prova uçuşlarına katılan milyonlarca izleyici, büyüleyici bir gösteriye tanıklık etti. Pilotların ustalıklı manevraları ve senkronize hareketleri, seyircileri adeta büyüledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *