Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi İstanbul Haberleri Sokağa çıkma yasağında denetimler sürüyor

Sokağa çıkma yasağında denetimler sürüyor

Cumartesi ve pazar günlerinde uygulanan sokağa çıkma yasağıdna polis ekipleri denetimlerini de sürdürüyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde seyahat izin belgesi olmayan bir sürücüye Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'na göre 3 bin 182 lira para ceza kesildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hafta sonu açıkladığı ve dün gece yarısı itibarıyla başlayan sokağa çıkma yasağı ikinci gününde. Bu gece yarısı sona erecek yasakla birlikte yarın hayat tekrardan normale dönecek. Trafik polisleri de denetimlerini sürdürerek belirlenen yerlerde denetimlerini yapmayı sürdürüyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Anadolu yakasında trafik ekipleri denetleme yaptı. Ekipler sürücüleri durdurarak belge ve izin kontrolü yaptı.


Yanlış zamanda çıktım
İzin belgesi olmayan Orkun Önet isimli sürücüye Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'na göre ceza kesildi. Önet, "Çok yanlış zamanda sokağa çıktım. Hastamız vardı. Ona gidelim dedik. Hasta olunca akan sular duruyor. Memleket hasta. Dünya hasta. Ceza kesildi. Allah ceza kesmesin. 38 gündür evdeyim. İlk defa bugün çıktım. Yapacak bir şey yok" diye konuştu. Ekiplerin denetimleri devam ediyor. DHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *