Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi İstanbul Haberleri Marmaray'da teknik arıza: Seferlerde gecikme yaşanıyor

Marmaray'da teknik arıza: Seferlerde gecikme yaşanıyor

Marmaray'ın Söğütlüçeşme istasyonunda arıza meydana geldi. Meydana gelen arıza nedeniyle seferler gecikmeli olarak yapılıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Marmaray'da Söğütlüçeşme istasyonunda meydana gelen teknik bir arıza nedeniyle seferler gecikmeli olarak gerçekleştiriliyor.

Marmaray'ın sosyal medya hesabı X üzerinden yapılan duyuruda Söğütlüçeşme istasyonunda meydana gelen teknik bir arıza sebebiyle seferlerin gecikmeli yapıldığı bildirildi.

Marmaray tarafından yapılan ikinci duyuruda ise Söğütlüçeşme istasyonunda meydana gelen arızanın giderilmesi için saat 09.55'ten itibaren çalışma yapılacağı, Marmaray trenlerinin Gebze-Feneryolu ve Halkalı-Ayrılıkçeşmesi arasında işleyeceği belirtildi.

Açıklamada çalışma yapılacak saat aralıklarında Söğütlüçeşme istasyonunda yolcu hizmeti verilemeyeceği ifade edildi.

Marmaray'ın sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verildi:

Değerli yolcularımız, Söğütlüçeşme istasyonunda meydana gelen arızanın giderilmesi için saat 09.55'ten itibaren çalışma yapılacağından Marmaray trenleri Gebze-Feneryolu ve Halkalı-Ayrılıkçeşmesi arasında işleyecektir. Bu saat aralığında Söğütlüçeşme istasyonunda yolcu hizmeti verilemeyecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Marmaray tarafından yapılan yeni açıklamada teknik arıza nedeniyle gerçekleşen gecikmenin sona erdiği ve seferlerin normale döndüğü bildirildi.

Açıklamada "#Marmaray trenlerimiz çift hattan işletilmeye başlanmış olup, seferlerimiz normale dönmüştür." denildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *