Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi İstanbul Haberleri İstanbul’da yarın hangi yollar kapalı 29 Ekim 2024 Salı?

İstanbul’da yarın hangi yollar kapalı 29 Ekim 2024 Salı?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle İstanbul’da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Hediye Tarakçı
Okunma Süresi: 1 dk

Cumhuriyet’in 101. yılı 29 Ekim 2024 Salı günü düzenlenecek törenlerle kutlanacak. İstanbul’da düzenlenecek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle bazı yollar araç geçişine kapatılacak. İşte İstanbul Valiliği’nin açıkladığı kapalı yolların listesi…

İstanbul’da hangi ilçede yollar kapanacak?

İstanbul Valiliği’den yapılan yazılı duyuru ile 29 Ekim 2024 Salı günü (yarın) megakentte trafiğe kapatılacak yollar açıklandı. Buna göre, İstanbul’da yarın sabah saat 06.00’dan itibaren Fatih ilçesindeki bazı cadde ve bulvarlar trafiğe kapatılacak.

İstanbul’da hangi yollar kapalı 29 Ekim 2024?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Fatih Vatan Caddesi’nde gerçekleştirilecek "Cumhuriyet Bayramı Kutlama Töreni ve Tören Geçişi" programı nedeniyle 
Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) ile bulvara çıkan tüm yollar belirlenen yerlerden itibaren araç geçişine kapanacak.

İstanbul'da yarın sabah 06.00'dan itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak

29 Ekim kapalı yollara alternatif güzergahlar neler?

Fatih Vatan Caddesi ve civarında trafiğe kapatılacak yollara alternatif güzergahlar da belirlendi. Buna göre, 29 Ekim Salı sabah 06.00’dan sonra Adnan Menderes Bulvarı’nı (Vatan Caddesi) kullanamayacak araç sahipleri Millet Caddesi (Turgut Özal Bulvarı) ve Fevzipaşa Caddesi’ne yönelebilecek..

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *