Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi İstanbul Haberleri İstanbul Ataşehir'de trafikte yol verme kavgası: Aracıyla önünü kesti

İstanbul Ataşehir'de trafikte yol verme kavgası: Aracıyla önünü kesti

Ataşehir'de, bir otomobil sürücüsü ile hafif ticari araç sürücüsü arasında yol verme konusunda çıkan bir tartışma kavgaya dönüştü. İki sürücü arasındaki gerilim, cep telefonu kamerasına yansıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde seyir halinde ilerleyen otomobil sürücüsü arasında çıkan yol verme tartışma kısa sürede büyüdü ve yerini gerilim dolu anlara bıraktı.

Olay İstanbul Ataşehir, Kayışdağı Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre hafif ticari araçla seyir halinde olan Furkan E. ile 34 KCZ 178 plakalı otomobil sürücüsü arasında tartışma çıktı.

Aracıyla önünü kesmeye çalıştı

Kısa sürede büyüyen tartışma küfürleşmeye vardı. Furkan E., diğer sürücünün kendisine küfrettiğini ileri sürerek aracıyla sürücünün önünü kesmeye çalıştı.

Ancak sürücü bir süre kendisinin önünü kesmeye çalışan sürücüye izin vermedi ve yolun ortasından ilerleyerek geçişine engel oldu.

Bir süre sonra sürücü ışıklarda otomobilinden inerek Furkan E.'nin hafif ticari aracına doğru yöneldi ve defalarca camına vurarak inmesini istedi. 

O anlar kamerada

Sürücünün camı açma isteğini reddeden sürücü ise aracından inmemek konusunda direndi.

Diğer sürücülerin müdahalesiyle kavga kısa sürede son buldu. Furkan E. olay yerinden ayrıldı. İki sürücü arasında yaşanan yol verme kavgası cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *