Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi İstanbul Haberleri İBB Hacı Bektaş Veli Festivali ne zaman, nerede, ücretsiz mi, konser programı, kimler sahneye çıkacak?

İBB Hacı Bektaş Veli Festivali ne zaman, nerede, ücretsiz mi, konser programı, kimler sahneye çıkacak?

İBB tarafından düzenlenen 3. Serçeşme Hünkar Hacı Bektaş Veli Festivali’ne ait tüm detaylar haberimizde…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi
Okunma Süresi: 2 dk

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 3.’sü düzenlenen Serçeşme Hünkar Hacı Bektaş Veli Festivali’ne ait detaylar merak konusu oluyor. Peki İstanbul Hacı Bektaş Festivali’nin tarihi ne, kimler sahne alacak, konser takvimi ve etkinlik ücretsiz mi? İşte yanıtlar…

Hacı Bektaş Veli Festivali nerede, ne zaman 2024?

İBB tarafından gerçekleştirilecek 3. Serçeşme Hünkar Hacı Bektaş Veli Festivali, 11 ile 13 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenecek. Festival, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda bulunan Maltepe Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilecek. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da 12 Ekim Cumartesi günü festival alanında olacak.

3. Serçeşme Hünkar Hacı Bektaş Veli Festivali’nde kimler sahneye çıkacak?

Maltepe’de 11 Ekim Cuma saat 10.00’da başlayacak ve tüm hafta sonu devam edecek olan Serçeşme Hünkar Hacı Bektaş Veli Festivali’nde konserler, paneller ve söyleşiler düzenlenecek. Üç gün sürecek festivalde Edip Akbayram, Selda Bağcan, Mazlum Çimen ve Cengiz Özkan gibi isimler sahne alacak.

Serçeşme Hünkar Hacı Bektaş Veli Festivali konser programı

3. İstanbul Serçeşme Hünkar Hacı Bektaş Veli Festivali’nin ilk gününde İlkay Akkaya ve Barabar grubu, ikinci gününde Edip Akbayram ve son gününde ise Selda Bağcan sahne alacak. Festivalde ayrıca şu isimler de performans sergileyecek: Mazlum Çimen, Muharrem Temiz & Cengiz Özkan, Dertli Divani, Nida Ateş, Aynur Haşhaş, Ayfer Düzdaş, Cihan Çelik, Çiğdem Elmas, Deniz Türkan, Erdoğan Emir, Erensoy Akkaya, Gani Pekşen, Gülcihan Koç, Hasan Ali Sezer, İlke Türkdoğan, Sasa Serap, Serpil Sarı, Tayyar Erdem ve Yolcu Bilginç. Festivalin sunuculuklarını ise şu isimler yapacak: Başak İkiz, Hümay Güldağ, Yeşim Koçak, Sermet Yeşil, Hasan Şahintürk ve Dilek Odabaş.

İstanbul Hacı Bektaş Veli Festivali ücretsiz mi?

11-13 Ekim tarihleri arasında Maltepe Etkinlik Alanı’nda yapılacak 3. Serçeşme Hünkar Hacı Bektaş Veli Festivali ücretsiz olarak düzenlenecek. Festival kapsamında düzenlenecek konserleri izlemek isteyenler ücretsiz biletlerini İstanbul Senin uygulaması üzerinden alabilecek.

1728547451-11-ekim-program.jpg

1728547454-12-ekim-program.jpg

1728547456-13-ekim-program.jpg

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *