Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi İstanbul Haberleri Hayasızca hareketler nedeniyle gözaltına alınan Dilan Polat ve Sıla Doğu serbest bırakıldı

Hayasızca hareketler nedeniyle gözaltına alınan Dilan Polat ve Sıla Doğu serbest bırakıldı

Öğle saatlerinde hayasızca hareketler suçundan gözaltına alınan Dilan Polat ve Sıla Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Geçtiğimiz gün Beşiktaş'taki bir eğlence mekanında tahliye partisi veren Polat ailesi, sosyal medyada çekilen ve hızla yayılan Dilan Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu'nun dudak dudağa görüntülerinin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu ekipleri tarafından suç duyurusunda bulunulmuştu.


Öğle saatlerinde gözaltına alınmışlardı

Öğle saatlerinde gözaltına alınan Dilan Polat ve Sıla Doğu, polis ekipleri tarafından suç duyurusu kapsamında Çağlayan Adliyesi'ne götürülerek ifadeleri alınmıştı.

Polat çiftinin avukatları ve Engin Polat olay nedeniyle adliyeye gelerek eşi Dilan Polat ve Sıla Doğu'yu yalnız bırakmadı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Polat ve Doğu kardeşler hayasızca hareketler nedeniyle haklarında işlem başlatılmıştı.


Dilan Polat ve Sıla Doğu serbest bırakıldı

İstanbul Çağlayan Adliyesi'ne getirilen Dilan Polat ve Sıla Doğu, savcılıkta verdikleri ifadenin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Polat ve Doğu'nun soruşturmasının devam edeceği öğrenildi.

185514-001.jpg
Tahliye partisinde Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun dudak dudağa yakalandığı anlar

Dilan Polat ve Sıla Doğu neden tutuklandı

Beşiktaş'ta önceki gün verilen tahliye partisinde Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun sahnede şarkı söylemesinin ardından dudak dudağa birbirlerini öpmeleri üzerine sosyal medyada görüntüler hızla yayılarak tepki çekmişti. Bugün gelen tepkiler üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu ekipleri tarafından hayasızca hareketler nedeniyle Dilan Polat ve Sıla Doğu adliyeye sevk edilmiş ve soruşturma başlatılmıştı.


Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *