Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi İstanbul Haberleri Gelecek bizimle güzel!

Gelecek bizimle güzel!

Gelecek Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Resul Törer, ilçe yönetimini basın mensuplarına tanıttı. İlçe yönetimini oluştururken birçok zorlukla karşılaştıklarını anlatan Törer, “Kimilerinin belli ki Gelecek Partisi'ne tahammülü yok. Ama biz bu baskılara boyun eğmeyeceğiz. Ülkemizin geleceğini inşa edeceğiz, gelecek bizimle güzel olacak” dedi

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 3 dk

Gelecek Partisi Büyükçekmece İlçe Teşkilatı'nın 25 kişilik yönetim listesi Rizeliler Derneği'nde düzenlenen basın açıklamasıyla tanıtıldı. İlçe Başkanı Resul Törer'in gerçekleştirdiği tanıtımda Gelecek Partisi'nin Büyükçekmece'de gençlere ağırlık veren bir yönetimle yol alacağı görüldü. Yönetim listesini oluştururken birçok zorlukla karşılaştıklarını fakat buna rağmen doğru bildiklerinden şaşmadan, bütün arkadaşlarıyla birlik içinde hareket ettiklerini kaydeden Törer, “İlçe teşkilatımızı oluştururken ciddi zorluklarla karşılaştık. Arkadaşlarımıza mahalle baskısı uygulandı, mobbing uygulandı. Trol çetesi ile uğraştık. Bu baskılara boyun eğmedik. Bundan sonra da eğmeyeceğiz “ dedi. Törer, örgütlenmelerini tamamlamalarının ardından da bir ay içinde kongreyi gerçekleştireceklerini ifade etti.

Türkiye'nin geleceğini kuracağız
Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu'nun öncülüğünde Türkiye'yi çok mutlu ve huzurlu bir geleceğe taşımak için mücadele edeceklerini anlatan Törer, “Biz milletimize, vatanımıza hizmet noktasında Büyükçekmece'den başlayarak en büyük mücadeleyi vereceğiz. Partimizi iyi bir yere taşımak ve Türk milletine umut olmak için göreve talibiz. Artık Büyükçekmece'de devam eden tek kutuplu siyaset anlayışına da son vermeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Biz her kesime hitap ediyoruz
Kendilerine mahalle baskısı uygulayarak önlerini kesmeye çalışanların büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağını da vurgulayan Törer, “Biz bir grubun veya bir kitlenin sözcüsü değiliz. Biz Türkiye'nin partisiyiz. Ülkemizdeki bütün vatandaşlarımızı kucaklayacak olan partiyiz. Her kesime bu anlamda hitap ediyoruz ve herkesle de ilişkilerimizi sağlıklı bir şekilde sürdürecek, partimizin iktidarı için çalışacağız” şkelinde konuştu.

Gelecek Partisi Büyükçekmece İlçe Yönetimi
Resul Törer
Ayşe Karayel
Döndü Kaygusuz
Emrah Temizel
Ercan baş
Erdoğan Beyhan
Erkan Okçu
Gülten Yeşilova
Gülay Koç
Hakan Durmuş
Hakan Güler
Hasan Uçar
Kudrettin Bülent Bayraktar
Mehmet Onay
Neslihan Sekban
Nihat Çılgın
Ramazan Güçlü
Ramazan Halitoğulları
Ramazan Serkan Uluçay
Sebahattin Bozkurt
Serap Erdekli
Şentürk Tutar
Talha Alperen Dede
Yücel Uçar
Zafer Terlik

Esenyurt da geleceğe hazır
Büyükçekmece gibi Gelecek Partisi Esenyurt İlçe Teşkilatı da yönetim listesini açıkladı. İlçe Başkanı Veysel Karatay'ın gerçekleştirdiği toplantıda önemli mesajlar verildi. Karatay, “Türkiye'nin geleceği için sorumluluk alacak ve Esenyurt'dan başlayarak partimizin bayrağını çok daha ileri bir noktaya taşıyacağız. Amacımız liderimiz Ahmet Davutoğlu'nun öncülüğünde iktidar hedefidir. Bu hedefe ulaşmak için bugün burada bir araya geldiğimiz arkadaşlarımızla omuz omuza mücadele edecek ve milletimizin refahı için canla başla çalışacağız” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *