Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi İstanbul Haberleri Engin Polat, eşi Dilan Polat'ın gözaltına alınmasının ardından adliyeye geldi

Engin Polat, eşi Dilan Polat'ın gözaltına alınmasının ardından adliyeye geldi

Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu'nun hayasızca hareketleri nedeniyle gözaltına alınmasının ardından Engin Polat'ta adliyeye geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Haklarında kara para aklama suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat, öğle saatlerinde ablası Sıla Doğu ile yeniden gözaltına alındı. Ağustos ayında 9.5 aydır tutuklu kaldığı cezaevinden çıkarılan Dilan Polat, tahliyesinin ardından hızla sosyal medyaya geri dönmesi ve lüks yaşantısına devam etmesiyle tepkileri üzerine çekiyordu.

Önceki gün Beşiktaş'taki lüks bir eğlence mekanında tahliye partisi veren Dilan Polat, partide ablası Sıla Doğu ile şarkı söyledikten sonra sosyal medyaya yansıyan dudak dudağa görüntüler Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Dilan ve Sıla kardeşlerin o görüntülerinin ardından bugün İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu ekipleri tarafından Dilan Polat ve Sıla Doğu yeniden gözaltına alındı.

185514.jpg
Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun gözaltına alınmasına neden olan görüntüleri

Tahliye partisindeki görüntüler gözaltı sebebi oldu

Beşiktaş'taki eğlence mekanında tahliye partisi düzenleyen Dilan Polat, sahneye çıkıp kardeşi Sıla Doğu ile şarkı söylemesinin ardından kız kardeşler birbirlerine sarılarak dudak dudağa birbirlerini öptü.

O anlar bir kişinin cep telefonu kamerasına yansıması ve sosyal medyada hızla yayılması üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ekipleri Polat ve Doğu hakkında soruşturma başlatarak gözaltına aldı.

engin-polat-adliye.jpg
Engin Polat'ın Çağlayan Adliyesi'ne geldiği anlar (DHA)


Engin Polat adliyeye geldi


Sıla Doğu ve Dilan Polat'ın gözaltına alınması üzerine Engin Polat'ta İstanbul'daki Çağlayan Adliyesi'ne geldi. Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun avukatı Sevinç Horoz, Polat ve Doğu'nun ekipler tarafından adliyeye sevk edildiği anlarda basın mensuplarını sorularını yanıtsız bıraktı.

Engin Polat, adliyeye geldiği sırada basın mensuplarıyla karşılaşması üzerine sessiz kalarak Dilan Polat'ın yanına gitti.

Dilan Polat yeniden cezaevine mi girecek?

Başsavcılık tarafından adliyeye sevk edilen Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun akıbeti henüz belli değil. Çağlayan Adliyesi'nde ifadeleri alınan Polat ve Doğu'nun işlemleri devam ederken kız kardeşlerin tutuklanıp tutuklanmayacağı ise herkes tarafından merak ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *