Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi İstanbul Haberleri Çatalca ile Üsküp kardeş belediye oluyor!

Çatalca ile Üsküp kardeş belediye oluyor!

Çatalca Belediyesi ile Kırklareli Üsküp Belediyesi’nin kardeş belediye olmaları için çalışmalar başlatıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Emre Kulcanay
Okunma Süresi: 2 dk

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel dün, Üsküp Belediye Başkanı Halil Çallı ile bir araya geldi. Çallı’yı makamında ağırlayan Güzel, iki belediyenin kardeş belediye olmalarına karar verdiklerinin açıklayarak gerekli adımların kısa sürede atılacağını ifade etti.

Kırkareli Üsküp Belediye Başkanı Halil Çallı, Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel’i makamında ziyaret etti. İki başkan, Üsküp ile Çatalca’nın kardeş belediye olması konusundaki çalışmalarını tamamladıklarını açıkladı.

gvlpyohxaaainsj.jpeg

Erhan Güzel görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, Üsküp’ün kardeş belediye ilan edilmesine ilişkin konunun Çatalca Belediyesi’nin eylül ayı meclis oturumunda gündeme alınacağını söyledi.

"Cumhuriyetle yaşıt iki belediye..."

Başkan Güzel’in Çallı ile yaptığı buluşmanın ardından paylaştığı mesajda ise şu ifadeler yer aldı:

“Cumhuriyetle yaşıt Belediyelerimiz kardeşlik köprüleri kuruyor.

Kırklareli Üsküp Belediye Başkanımız Sayın Halil Çallı’yı, Başkan Yardımcılarımız ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte Belediyemizde misafir ettik.

Üsküp Belediyesi ve Çatalca Belediyesi’nin kardeş belediye olması konusunda, değerli başkanımızla yaptığımız görüşmeleri tamamladık.

İlçelerimiz için verimli işbirliklerinin gerçekleşeceği ve Cumhuriyetimizle yaşıt iki Belediyemizin de Eylül ayında meclisine taşıyacağı bu birlikteliğin hayırlı olmasını diliyoruz.

Bölgemizde dayanışmayı büyütmeye devam edeceğiz.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *