Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi İstanbul Haberleri Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel’den “gece temizliği” denetimi!

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel’den “gece temizliği” denetimi!

Çatalca’da ilçe belediyesi ve İBB’nin ortaklığı ile gece saatlerinde temizlik çalışması gerçekleştirildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Güray Varol
Okunma Süresi: 2 dk

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, ilçenin farklı cadde ve sokaklarında gerçekleştirilen temizlik çalışmalarını yerinde denetledi.

Çatalca ilçesinde Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İBB Atık Yönetim Müdürlüğü Kent Temizliği Ekipleri işbirliği ile temizlik çalışması yapıldı. 11 Eylül Çarşamba günü saat 00.00 ile 05.00 arasında gerçekleştirilen çalışma ile ilçede altı caddede yollar yıkanıp temizlendi.

İlçe sınırları içinde bulunan; Atatürk Caddesi, Münif Sevi Caddesi, Tevfik Erdönmez Caddesi, Sakarya Caddesi, Ulus Caddesi ve Mescit Sokak’ta kapsamlı bir temizlik çalışması yapıldı.

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel de yapılan temizlik çalışmasını denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

gxldpubxuaerwa6.jpeg

Gece geç saatlerde yapılan temizliği gerçekleştirenlere kolaylık dileyen Güzel, “Yaşanabilir bir Çatalca için çalışmaya devam edeceğiz” diyerek şunları söyledi:

“Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ve İBB Atık Yönetim Müdürlüğü Kent Temizliği Ekipleri’nin işbirliği ile, Çatalca’mızın cadde ve sokaklarını temizlemeye devam ediyoruz. Dün gece geç saatlere kadar devam eden çalışmaları inceleyerek, mesai arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. Gece, gündüz demeden daha yaşanabilir bir Çatalca için çalışmaya devam edeceğiz.

Çatalca Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise, ilçe sakinlerine temizlik işlemleri sırasında gösterdikleri sabır ve hoşgörü için teşekkür edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *