Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi İstanbul Haberleri Beylikdüzü'nde komşuluk var

Beylikdüzü'nde komşuluk var

Komşuluk ilişkilerinin zayıfladığı bir çağda sosyal medya sitesi Facebook üzerinden bir araya gelen Beylikdüzü Komşuları Platformu; kahvaltı organizasyonları ile başlattıkları etkinlikler sonrası komşuluk ilişkilerini güçlendirerek sosyal sorumluluk projeleri için kolları sıvadı

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Daha önce 60 adet kedi evi yaparak ilçede dağıtımını hayvanseverlerle birlikte gerçekleştiren Platform; doğada yaşayan canlıların dostu olduklarını kanıtlayarak, hayvanseverlerin ve ilçe halkının takdirini toplamıştı. Son olarak Doğu ve Güneydoğu'da yaşayan maddi durumu elverişli olmayan ailelerin çocukları üşümesin diye okul yönetimleri ile iletişime geçerek " Bir Mont Bir Bot" kampanyasını başlattı. Platform yöneticilerinden Ece Coşkunarda emanetlerin teslimi için bizzat Van'da ki okullara gitti. Coşkunarda Van'da ki tablonun: sevgiye, ilgiye ihtiyaçlarının yanı sıra çok şeye ihtiyaç olduğunu belirtti. Platform olarak ihtiyacın sahiplerine ulaşılabilir olmasının mutluluğunu dile getirdi.

Çatalcalı çocukları sevindirdiler
Yönetimden Osman Tezemir, Ece Coşkunarda; Abdullah Atıcı, Ebru Kurşun, Yeliz Gamiş, Selma Eslem, Murat Koç ,Zülfikar Acar, Yurday Erdoğan, Betül Tuoyo Beylikdüzü'nde ve dışında ikamet edip, destekleri için grup üyelerine minnettar olduklarını dile getirdiler. Bu organizeyi biz yaptık fakat destekçiler sayesinde gerçekleştiğini ifade ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *