Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi İstanbul Haberleri Başakşehir'de çaldıkları araçla kaçan hırsızları polis kovaladı

Başakşehir'de çaldıkları araçla kaçan hırsızları polis kovaladı

Başakşehir'den çalıdkları araçla kaçan üç hırsızdan biri Güngören'de polis tarafından kovalamaca sonunda yaralandı. Diğer iki şahıs ise kayıplara karıştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Saat 03.00 sıralarında Güngören Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde polis, Başakşehir'den araç çalıp kaçan hırsızların peşindeydi. Dün 07.00 sıralarında çalınan araç hakkında önce sahibi Ömer Günce'nin arkadaşı Yunus Emre Sarıbaş gördüğünü söyledi. Ardından Günce ve Sarıbaş aracın son görüldüğü yere gitti. Bu arada da polise ihbarda bulundu. İhbar sonrasında harekete geçen ekipler, hırsızların yolunu kapattı. Şüpheliler çarptıkları aracı Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde bırakıp kaçtı. Bir kişi yaralandı. Diğer iki kişi kaçtı. Yaralı olan şüpheliye ilk müdahale olay yerine gelen ambulansta yapılırken polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Arkadaşı gördü
Günce'nin arkadaşı olan Yunus Emre Sarıbaş, "Bizim bir arkadaşımızın aracın dün sabah çalındı. Bizde hemen sosyal medyadan paylaşımını yaptık. Görmediğim bir asker arkadaşım vardı, sağolsun o görmüş aracı. İlk olarak Topkapı'da görmüş arkadaşım aracı. Sonra bizler de evlerimizden kalktık geldik. Bulduk aracımızı çok şükür. Bizde çok kovaladık onları, sanırım polis bir kişiyi yaralamış. Araçta 3 kişi vardı diğer ikisi kaçmış" dedi.  DHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *