Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi İstanbul Haberleri Bağcılar'daki ev partisine katılan şarkıcı Yusuf Gültekin gözaltına alındı

Bağcılar'daki ev partisine katılan şarkıcı Yusuf Gültekin gözaltına alındı

İstanbul Bağcılar'da aralarında genç şarkıcı Yusuf Gültekin'in de olduğu 10 kişilik grup, koronavirüs salgınına rağmen parti yaparak sosyal medya hesaplarından paylaştı. Emniyete götürülen şahıslar, para cezası kesildikten sonra "Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma" suçundan bugün adliyeye sevk edilecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Bağcılar Bağlar Mahallesi Yalçın Koreş Caddesindeki bir site içerisindeki dairede parti yapıldığı ve çevreyi rahatsız ettikleri ihbarı üzerine emniyet ekipleri harekete geçti. Dün gece saatlerinde eve yapılan operasyonda Hüsna E. (26), Merve B. (25), Ender A. (31), Önder A. (31), Mustafa Ş. (28), Berkay D. (25), Fatih A. (37), Halil İbrahim B. (33) ve Çağatay Ç. (25) isimli kişilerin evde oldukları ve koronavirüs tedbirlerine uymadıkları belirlendi. Polis ekipleri yaptıkları incelemelerde evdeki kişilerin sosyal medya üzerinden organize olarak toplandıklarını ve canlı yayın yaptıklarını tespit etti. Evde bulunan 10 kişiye Hıfzıssıhha Kanunu kapsamında 3 bin 180 lira para cezası kesildi.

Kuralları hiç sayarak ev partisine katılan şarkıcı Yusuf Gültekin, gözaltına alındı

ADLİYEYE SEVK EDİLECEK
Öte yandan Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri devam eden 10 kişi "Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma" suçundan da bugün adliyeye sevk edilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *