Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler İstanbul Haberleri Avrasya Tüneli o tarihe kadar kapalı olacak, tünel yeniden ne zaman açılacak?

Avrasya Tüneli o tarihe kadar kapalı olacak, tünel yeniden ne zaman açılacak?

İstanbul'da Avrupa ve Anadolu Yakası'nın geçişinde kolaylık sağlayan Avrasya Tüneli'nde o tarihe kadar 5'er saat kapatılacağı açıklandı.

Avrasya Tüneli o tarihe kadar kapalı olacak, tünel yeniden ne zaman açılacak? 1

İstanbul'un deniz altından tünel sistemiyle hizmet veren Avrasya Tüneli, bazı çalışmalar nedeniyle o tarihe kadar kapalı olacağı duyuruldu.

Avrasya Tüneli'nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre 2 gün boyunca beşer saat hizmet dışı kalarak bakım onarım çalışmaları gerçekleştirilecek.

Avrasya Tüneli o tarihe kadar kapalı olacak, tünel yeniden ne zaman açılacak? 2

Megakentin Marmaray'dan sonra ikinci tüplü geçişine sahip Avrasya Tüneli, İstanbul Boğazı'nın altından Avrupa ve Anadolu Yakası'nın geçişi sağlanıyor.

Trafiği rahatlatmak ve sürücülerin daha kolay geçişini sağlayan Avrasya Tüneli Bakırköy Kennddy Caddesi'nde D-100 karayoluna bağlanmaktadır.

Avrasya Tüneli o tarihe kadar kapalı olacak, tünel yeniden ne zaman açılacak? 3

Avrasya Tüneli, Avrupa Yakası'ndan Fatih ilçesinde sonrasından Eminönü hattından Atatürk Havalimanı'na geçişi kolaylaştırırken Anadolu Yakası'nda ise Kadıköy, Üsküdar ve Göztepe mevkilerine ulaşımı sağlamaktadır.

Avrasya Tüneli o tarihe kadar kapalı olacak, tünel yeniden ne zaman açılacak? 4

Anadolu ve Avrupa Yakası'nı deniz altından geçen bir tünel ile bağlayan Avrasya Tüneli'nin işletmesi Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım A.Ş.'yi (ATAŞ) tarafından sürücüleri ilgilendiren bir paylaşım yapıldı.

Avrasya Tüneli o tarihe kadar kapalı olacak, tünel yeniden ne zaman açılacak? 5

Avrasya Tüneli'nin işletmesi Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım A.Ş.'yi (ATAŞ) tarafından yapılan paylaşıma göre tünel 2 gün boyunca belirli saatlerde kapatılarak hizmet dışı olacak.

Avrasya Tüneli o tarihe kadar kapalı olacak, tünel yeniden ne zaman açılacak? 6

Avrasya Tüneli çalışmaları ne zaman başlayacak?

Her gün milyonlarca sürücünün geçişini sağlayan Avrasya Tüneli, 17 Ekim 2024 Perşembe günü başlayacak olan çalışmalar 18 Ekim 2024 Cuma günü sona erecek.

İşletme tarafından yapılan açıklamaya göre saat 00:30 ile 05:30 arasında Avrasya Tüneli her iki yönde kapatılarak geçici süreyle hizmet dışı kalacak.

Avrasya Tüneli o tarihe kadar kapalı olacak, tünel yeniden ne zaman açılacak? 7

Gündüz kullanıma açık olacak

Milyonlarca sürücünün sıklıkla kullandığı Avrasya Tüneli'nde çalışmalar, gece saatlerinde başlatılacak ve kalite standartları gereği yapılacak çalışmalar neticesinde her iki yöne kapalı olacak. Gündüz saatlerinde sürücülerin Avrasya Tüneli'ni kullanımı açık olacak.

Avrasya Tüneli o tarihe kadar kapalı olacak, tünel yeniden ne zaman açılacak? 8

Avrasya Tüneli'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *