Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi İstanbul Haberleri Ambulansla hastaneye geldi, soygun yaparak kaçtı!

Ambulansla hastaneye geldi, soygun yaparak kaçtı!

Taksim'deki bir hastaneye sedye ile getirilen erkek şahıs, kendine gelmesiyle birlikte odaları gezerek soygun yaptı. Eli kolunu sallayarak hastaneden kaçan hırsızı, polis ekipleri kısa sürede yakaladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Yakup Tezcan
Okunma Süresi: 2 dk

İstanbul'da bugün görenlerin şaşkınlığını gizleyemediği dakikalar yaşandı. Beyoğlu'nda sokak ortasında baygın halde bulunan erkek şahıs, gelen ihbar üzerine ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sedye ile acil müşahade alanına getirilen şahıs, hızla ayağa kalkarak hastane içinde gezinmeye başladı ve oda oda dolaşarak hırsızlık yaptı.


Sedye ile geldi, oda oda dolaşıp hastaları soydu!


Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne öğle saatlerinde getirilen baygın haldeki şahıs, ambulans ile sedyeye hastaneye getirildi. Sedyenin etrafında olan kalabalık grup, hasta kılığındaki hırsızı kamufle ederek hastane içinde gezinmeye başladı. Odaları tek tek gezen hırsız, yaşlı bir hastanın eşyalarını karıştırarak 500 TL'yi çaldı.

Sedye ile gelen şüphelinin hastane odalarını gezdiği anlar


Parayı çalan hırsız, elini kolunu sallaya sallaya hastaneden uzaklaşırken durumu fark eden hasta yakınları, surumu polis ekiplerine bildirmesi ile ekipler harekete geçti.


O anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Hasta kılığında hastaneye gelerek, hırsızlık yapan şüpheli, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin güvenlik kamerasına yansıdı. Kameralardaki kayıtlarda soyguncunun elini kolu sallaya sallaya hastaneden çıktığı görülürken rahat tavırları dikkat çekti.

 

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden şüphelinin kaçış anları


 

Polis ekipleri kıskıvrak yakaladı


Yaşanan hırsızlık olayını ardından hastaneden kaçan şüpheli, polis ekiplerine yapılan ihbar ile kısa sürede yakalandı. Şüpheli Beyoğlu Şehit Haşim Usta Polis Merkezi'ne götürülürken ekiplerce gözaltına alınıp tutuklandı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *