Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Gündem Yavuz Ağıralioğlu'nun partisinin adı ne olacak? Yavuz Ağıralioğlu partisinde kimler var?

Yavuz Ağıralioğlu'nun partisinin adı ne olacak? Yavuz Ağıralioğlu partisinde kimler var?

İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, yeni parti kuracağını açıklamıştı. Ağıralioğlu, 28 Ekim 2024'te Ankara'da düzenleyeceği tanıtım toplantısıyla yeni partisini duyurmuş olacak. Peki Yavuz Ağıralioğlu'nun partisinin adı ne olacak?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Yavuz Ağıralioğlu, son olarak 2023 senesinde İYİ Parti'den istifa ederek bağımsız bir yol çizeceğini duyurmuştu. Bu kararının ardından yeni bir siyasi parti kurma hazırlıklarına son sürat devam eden Ağıralioğlu, 28 Ekim 2024 tarihinde Ankara'da gerçekleşecek olan toplantıyla partisini ve vizyonunu kamuoyuna tanıtacağını duyurdu.

Ağıralioğlu'nun partisinin adı ve kadrosuyla ilgili kamuoyunda farklı iddialar gündeme gelirken, partinin adı da merak ediliyor. İşte partinin ismi ve merak edilenler...


YAVUZ AĞIRALİOĞLU PARTİSİNİN İSMİ NE OLACAK?


Yavuz Ağıralioğlu'nun yeni partisinin ismi pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Partinin isminin "Anahtar Parti" olacağı yönünde söylentiler bulunuyor. Bu söylentinin kaynağı ise sosyal medyada "Anahtar Parti" ismiyle bazı kullanıcı adlarını değiştirmesi oldu. Ayrıca Ağıralioğlu'na yakın çevreler de bu ismi kullanmaya başladılar.

yavuz1.webp
Yavuz Ağıralioğlu'nun partisinin isminin "Anahtar Parti" olacağı düşünülüyor.

Ancak parti adı hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Söz konusu ismin toplantıda doğrulanabileceği düşünülüyor. Partinin sloganı olarak ise "Milletini koruyan millet için millet içinde siyaset" ifadesi ön plana çıkmakta. Yine bu ifade, Ağıralioğlu'nun halk odaklı, milli değerlere vurgu yapan bir siyasi çizgi izleyeceğinin sinyalini vermekte.

YAVUZ AĞIRALİOĞLU'NUN PARTİSİNDE KİMLER VAR?


Yavuz Ağıralioğlu'nun yeni partisiyle ilgili sorulardan biri partinin kadrosunda kimlerin yer alacağı oldu. Ağıralioğlu, daha önceki açıklamalarında partiye toplumun her kesiminden isimleri dahil etmek istediğini ifade etmişti.

Ağıralioğlu'nun daha önce yer aldığı İYİ Parti'deki konumundan ve MHP geçmişinden gelen bir siyasi çevresi olduğu bilinmekte. Bu sebeple bu çevreden bazı isimlerin yeni partide yer alacağı düşünülüyor. Kesin olarak hangi isimlerin yer alacağı ise tanıtım toplantısı sonrasında belli olmuş olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *