Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Gündem Twitch yayıncısı “Jahrein” Ahmet Sonuç cezaevinde saldırıya uğramış: 'Ana akım medyanın yaptığı haberlerin etkisi'

Twitch yayıncısı “Jahrein” Ahmet Sonuç cezaevinde saldırıya uğramış: 'Ana akım medyanın yaptığı haberlerin etkisi'

Yaklaşık 1 aydır tutuklu bulunan ve cezaevinden tahliye olan Jahrein, yaptığı ilk yayınında saldırıya uğradığını açıkladı. Jahrein, "Avludan bana bir bardak fırlatıldı. Bardak tuzla buz oldu." dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Elif Erbay
Okunma Süresi: 1 dk

'Müstehcen içerikli konuşmalar ve yayınlar' yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen, aradan geçen yaklaşık 1 aydan sonra hakkında tahliye kararı verilen Ahmet Sonuç cezaevinde saldırıya uğradığını açıkladı.

1 aydır tutuklu olan Jahrein Instagram hesabından yaptığı paylaşımla cezaevinden tahliye edildiğini duyurmuştu. Jahrein olarak bilinen Ahmet Sonuç, kucağında çocuğuyla birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşarak 'tahliye' ifadesini not düşmüştü.

Ahmet Sonuç hakkında hazırlanan iddianame, Antalya 8. Asliye Ceza Mahkemesince kabul edildi. İddianamede, Sonuç'un, "basın yoluyla müstehcenlik" suçundan 6 aydan 3 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası istemiyle yargılanması talep edildi.

"AVLUDAN BANA BİR BARDAK FIRLATILDI"

Yaşananların ardından ilk yayınını gerçekleştiren Jahrein cezaevinde saldırıya uğradığı anları anlattı.

Konu hakkında konuşan Jahrein hakkında yapılan yalan haberlerden ötürü cezaevinde 'Eko' isimli birinin kulağına "O fenomen çocuk ben onu biliyorum. Küçük kız çocuğunu istismar etmiş." şeklinde haber gittiğini belirtti.

Avludan kendisine bir bardak fırlatıldığını söyleyen Jahrein sonrasında durumun çözüldüğünü söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *