Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Gündem Seren Serengil'den 'Öcalan' çağrısı yapan Devlet Bahçeli'ye sert sözler: 'Koltuk bu kadar önemli olmamalı'

Seren Serengil'den 'Öcalan' çağrısı yapan Devlet Bahçeli'ye sert sözler: 'Koltuk bu kadar önemli olmamalı'

Geçtiğimiz günlerde siyasete girme kararı aldığını paylaşan Seren Serengil, gündeme dair yaptığı açıklamada Devlet Bahçeli'nin PKK lideri Öcalan'ı Meclis'e çağırmasına da tepki gösterdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, Gebze Belediyesi'ne bağlı barınakta meydana gelen hayvan katliamı sonrası hayvan hakları için siyasete girme kararı aldığını açıklamasıyla gündeme gelmişti.

Son olarak katıldığı davet çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtlayan Serengil, son dönemde Türkiye'yi kasıp kavuran olaylara dair açıklamalarda bulundu. 

Narin Güran cinayeti, yenidoğan çetesi tarafından 12 bebeğin öldürülmesi ve yaşanan kadın katliamlarına değinen Serengil, Türkiye siyaset gündeminde büyük yankı bulan Devlet Bahçeli'nin PKK lideri Abdulllah Öcalan'a yönelik yaptığı çağrıya da söz söylemeden edemedi. 

Konuya dair tepkisini gösteren Serengil, Devlet Bahçeli'nin veda etmesi gerektiğini düşündüğünü söyledi. Serengil, “TBMM'nin tepesindeki Türk bayrağına Atatürk'ün kurduğu Meclis'e bir sürü annenin çocuğunun kanına, günahına girmiş. Onlar tarafından terörist denilen bir kişinin oradan insanlara hitap etmesini isteyecek kadar…Gerçekten hani sistemde bir problem yaşıyor olması lazım. Türk milleti bu kadarına artık izin vermeyecektir. Koltuk da bu kadar önemli olmamalı ya.” şeklinde konuştu. 

“Türkiye'nin her tarafı mahşer yeri şuanda” diyen Serengil şöyle konuştu: 

"Allah düğmeye bastı"

'Sokak hayvanlarına güvenlik sokak istiyoruz' dedikten sonra Allah düğmeye bastı ve 5 tane kadın koca tarafından öldürüldü. 4 tane çocuk babası tarafından öldürüldü. Narin katledildi… Çocuklar hastanelerden türlü tezgahlarla ölüm haberleri geldi. Arkasından şuan terör olayı.

“Bu insanlar şu anda ülke yönetiyor”

Türkiye'nin her tarafı mahşer yeri şuanda. Notere gidiyorsun bir ev satmaya kalksalar 65 yaş üstü olduğu için devlet hastanelerinden rapor almaları lazım. Bu insanlar şu anda ülke yönetiyor. 

"Koltuk da bu kadar önemli olmamalı ya"

Ben Devlet Bahçeli'nin veda etmesi gerektiğini düşünüyorum. Sanatçılar içinde denir zirvede bırak. Zirvedeler mi değiller mi orası tartışılır ama gün geçtikçe o koltuk sevdası onlara çok yanlış şeyler yaptırmaya başladı. TBMM'nin tepesindeki Türk bayrağına Atatürk'ün kurduğu Meclis'e bir sürü annenin çocuğunun kanına, günahına girmiş. Onlar tarafından terörist denilen bir kişinin oradan insanlara hitap etmesini isteyecek kadar…Gerçekten hani sistemde bir problem yaşıyor olması lazım. Türk milleti bu kadarına artık izin vermeyecektir. Koltuk da bu kadar önemli olmamalı ya. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *