Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Gündem Rojin Kabaiş bulundu mu, yaşıyor mu? Van'da kaybolan Rojin Kabaiş nerede, öldü mü, arama devam ediyor mu?

Rojin Kabaiş bulundu mu, yaşıyor mu? Van'da kaybolan Rojin Kabaiş nerede, öldü mü, arama devam ediyor mu?

Arama çalışmalarının 11. gününde Rojin Kabaiş hakkındaki gelişmeler takip ediliyor. Peki Van'da kaybolan Rojin Kabaiş bulundu mu? Kaybolan Rojin Kabaiş nerede, arama devam ediyor mu?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Van'da kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in bulunup bulunmadığı merak ediyor. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş, 27 Eylül akşamı kaldığı yurtta akşam yemeğini yemesinin ardından dışarı çıkmış ve bir daha geri dönmemişti.

Kabaiş'e telefonla ulaşamayan arkadaşları, 28 Eylül'de saat 12.00 sıralarında polise haber vermişti. Kabaiş, 27 Eylül'de saat 18.30 sıralarında Van Gölü Sahili'ne çakıl taşı toplamaya gideceğini söylemiş ve birlikte gitmeyi teklif ettiği arkadaşının olumsuz yanıt verdiği tespit edilmişti. Olay sonrası genç kızın bulunup bulunmadığı sorgulanıyor. Peki Rojin Kabaiş bulundu mu?

ROJİN KABAİŞ BULUNDU MU?

28 Eylül tarihinde Van Gölü Sahili'nde Rojin'e ait cep telefonu, kulaklık, kek ve su bulunmuştu. Telefon ise incelenmek üzere polise teslim edilmişti. Telefonla konuştuğu annesine markete gidip, kahve, su ve kek alacağını ifade eden Rojin için polis, Jandarma Sahil Güvenlik, AFAD ve Büyükşehir Belediyesi'nin itfaiye ekipleri arama çalışması yapmaya başladı.


Arama çalışmaları 11'inci gününe girdi. Göl üzerinde tekne ve botlarla, havadan da polis helikopteri ile arama yapılmaya devam ediliyor. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'nden gönderilen yandan taramalı sonar, polisin su altı görüntüleme cihazlarının ve jandarmaya ait su üstü radarın da kullanıldığı aramalarda, henüz Rojin'e ait herhangi bir iz bulunamadı.

Ayrıca gönüllü arama- kurtarma ekiplerinin de katıldığı çalışmalara, polis ekiplerinin sağladığı havadan destekten de yararlanılıyor. Konu hakkında yeni bir gelişme yaşandığında ise sayfamızda yer vereceğiz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *