Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Gündem Reha Muhtar aylar sonra ilk kez ortaya çıktı, Nilüfer’i suçladı!

Reha Muhtar aylar sonra ilk kez ortaya çıktı, Nilüfer’i suçladı!

Geçirdiği kazanın ardından aylardır hastanede tedavi gören ünlü spiker Reha Muhtar ilk kez ortaya çıktı. Basın mensuplarına konuşan Muhtar, eski sevgilisi Nilüfer’le ilgili ilginç ifadeler kullandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Reha Muhtar aylar sonra ilk kez görüntülendi. İstanbul’da Bebek sahilinde bir mekandan çıkarken görüntülenen Muhtar ilginç açıklamalar yaptı.

20 Ağustos’ta İstanbul’daki yalısında düşüp hastaneye kaldırılan ve o tarihten bu yana tedavisi devam eden Reha Muhtar’ın taburcu olduğu ortaya çıktı. Bebek’te görüntülenen Muhtar, basın mensuplarıyla bir süre sohbet etti.

“Nilüfer ne yaptı bilmiyorum”

Muhtar kendisine, bu süreçte çocuklarıyla eski sevgilisi Nilüfer’in ilgilendiğiyle ilgili bir soru yöneltilmesi üzerine ise dikkat çeken sözler sarf etti. “Nilüfer Hanım ne yaptı bilmiyorum. Benim duyduğum karşı tarafa çocukları veren kişinin Nilüfer Hanım olduğu” diyerek suçlayıcı ifadeler kullandı.

reha-muhtar-yeni-1.jpg
Reha Muhtar mekandan arkadaşlarının desteğiyle ayrıldı

Reha Muhtar; "Bilmiyorum Nilüfer Hanım ne yaptı. Öğreneceğiz her şeyi, bilmiyorum henüz. Sonrasında açıklayacağız. Çocuklarımla görüşemiyorum, sadece okullarının önünde denk gelirsem görüşüyorum. Her şey elimden alındı" diyerek hastalığı süresince yaşadıklarını dile getirdi.

“Hiçbir şeyim kalmadı”

Son sağlık durumuna ilişkin soruları da yanıtlayan Muhtar, “Her şeye geri döneceğim merak etmeyin, fazlasıyla geri döneceğim. Sağlık, bu hayattaki en önemli şey. Son 40 gün içinde her şeyim varken sağlığım gitti ve hiç bir şeyim kalmadı ama şükür hâlâ sevenlerim var" diye konuştu.

reha-muhtar-yeni-2.jpeg
Muhtar basın mensuplarına ilginç açıklamalar yaptı

Para dolu zarf

Daha sonra güçlükle ayakta durduğu görülen Reha Muhtar yanındakilerin yardımıyla arabaya binerek mekandan uzaklaştı. Bu esnada Muhtar’ın elinden bırakmadığı ve içinin para dolu olduğu görülen beyaz bir zarf dikkat çekti.


Ne olmuştu?

Ünlü spiker ve gazeteci Reha Muhtar, 20 Ağustos 2024 günü İstanbul’da Boğaz kenarındaki yalısının merdivenlerinden düşerek yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Uzun süre yoğun bakımda kalan ve iki kere entübe edilen Muhtar’ın durumu her geçen gün iyiye gitmiş ve geçtiğimiz günlerde taburcu edilmişti.


Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *