Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Gündem Pençe-Kaplan'dan acı haber: Bir asker şehit oldu

Pençe-Kaplan'dan acı haber: Bir asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde rahatsızlanan bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesindeki bir üs bölgesinde rahatsızlanan Tank Sözleşmeli Er Kander Babür’ün şehit olduğunu duyurdu.

Acı haberi Milli Savunma Bakanlığı paylaştı. Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde Tank Sözleşmeli Er Kander Babür’ün rahatsızlanması üzerine revire getirildiği ve ilk müdahalenin orada yapıldığı belirtildi. 

İleri tetkik ve tedavi maksadıyla helikopterle Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Kander Babür, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Pençe- Kaplan Operasyon Bölgesinde, 25 Ekim 2024 tarihinde, bir Üs Bölgesinde rahatsızlanan Tank Sözleşmeli Er Kander Babür’ün, Üs Bölgesi revirinde ilk müdahalesi yapılmış, ileri tetkik ve tedavi maksadıyla helikopterle Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edilmiştir. Kahraman silah arkadaşımız, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *