Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Gündem Oğuzhan Uğur’un Sinan Oğan’lı programında büyük kavga!

Oğuzhan Uğur’un Sinan Oğan’lı programında büyük kavga!

Oğuzhan Uğur’un siyasileri konuk ettiği ve büyük ilgi ile izlenen “Mevzular Açık Mikrofon (M.A.M)” programında kavga çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Cansev Temuçin - Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın konuk olduğu ve sunuculuğunu Oğuzhan Uğur’un gerçekleştirdiği “Açık Mikforon” programında kavga çıktı.

Oğuzhan Uğur’un Babala TV YouTube kanalı üzerinden yayınlanan ve her hafta bir siyasetçinin konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon programı M.A.M kısaltması ile de anılıyor. Programın son bölümü ise büyük bir tartışmaya sahne oldu. Twitter Türkiye’nin gündeminde de “M.A.M” etiketiyle yer bulan tartışmaya dair Oğuzhan Uğur’dan açıklama geldi.

Kürtlerle, Zafer Partililer kavga etti!

Oğuzhan Uğur, Sinan Oğan’ın katıldığı programda çıkan tartışmalarla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Uğur, 6 saatten fazla süren programın çekimleri sırasında Zafer Partililer ve Kürtler arasında tartışma yaşandığını belirtti.

“Ne Mutlu Türk’üm diyene!” tartışması

İşte Oğuzhan Uğur’un konuya dair yaptığı o açıklama: “Sinan Oğan bölümü az evvel bitti. 6 saat 20 dakika sürdü. Salonda CHPliler çoğunluktaydı, HDPliler ve Ak Partililer de vardı. Ancak söylemem gerekiyor, fazlaca Zafer Partili de vardı. Oğan hakkında fazla magazin olmaması sebebiyle daha çok vaatler konuşuldu. Ara verdiğimiz esnada Kürt arkadaşlarla Zafer Partili arkadaşlar “Ne mutlu Türk’üm diyene” tartışması yaşamışlar… Bağırışlar ve çağırışlar. Haberi alınca hemen sahneye döndüm ve müdahale ettim. Konuyu yine taraflara söz hakkı tanıyarak hızlıca çözdük. Detayları tanıtımda izleyeceksiniz. Ayrıca bir arkadaşımız hafif fenalaştı. Sağlık ekibimiz derhal müdahale etti. Kendini iyi hissedince arkadaşımızı tekrar salona aldık. Sonuç olarak enteresan bir bölüm oldu. Aksadık ama düşmedik. Kazasız belasız bitirdik çok şükür.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *