Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Gündem Oğuzhan Uğur'dan kendisini takipçi peşinde gibi lanse eden medyaya tepki

Oğuzhan Uğur'dan kendisini takipçi peşinde gibi lanse eden medyaya tepki

Sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, deprem bölgesinde ekibi ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Uğur, kendisini takipçi peşindeymiş gibi lanse eden medya kuruluşlarına tepki gösterdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Babala TV'de yaptığı yayınlarla milyonlara ulaşmayı başaran ve birçok sosyal olayda da adından söz ettiren Oğuzhan Uğur, cumhuriyet tarihinin en büyük deprem felaketi sornasında da afet bölgesine giderek ekibiyle kolları sıvadı ve çalışmalara başladı. Hesaplarından yoğun bir şekilde depremzedelere dair bilgleri paylaşan Uğur ve ekibine flaş bir suçlama geldi. Kendisinin takipçi kasmak üzere orada olduğunu söyleyen bazı medya kuruluşlarına genç fenomenden tepki geldi.


Uğur paylaştığı videoda; "Instagram hesabım da sıkıntıda. Bu kadar önemli hesaptan yardım da paylaşıyoruz, video da atıyoruz ama izlenme sayıları çok az. Görülmüyor. 10 kişi takip etse ancak bu kadar izlenir. Allahlarından bulsunlar. Ne diyelim, neye üzülelim. Yaşananlara mı üzülelim, insanların ihtiyaçlarına mı üzülelim, yardım ederken karşılaştıklarımıza mı üzülelim. Ne yapalım. Takdir sizin artık." dedi.


Videonun devamında da takipçi derdine düştüğü iddialarına yanıt verir nitelikte bir paylaşımda bulunan Uğur; "Evet arkadaşlar, burada herkes kendi PR'ı için çalışıyor. Tv24 gördünüz mü buraları. Yeterince takipçi kazanamadınız mı arkadaşlar? Görseniz burada hepimiz takipçi kasmak için varız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *