Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Gündem Meral Akşener, Ankara'daki evini kapatıp İstanbul'a taşınıyor: Ankara siyasetine veda mı ediyor?

Meral Akşener, Ankara'daki evini kapatıp İstanbul'a taşınıyor: Ankara siyasetine veda mı ediyor?

İYİ Parti'nin eski Genel Başkan'ı Meral Akşener'in Ankara'daki evini kapatacağı ve yeniden İstanbul'a taşınacağı iddia edildi. İddiayı gündeme getiren Yıldızoğlu, "İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı olarak şimdi Ankara'da (27 Ekim) kuruluş töreninde ancak bize yarından itibaren İstanbul’da olacağını açıkladı " dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

31 Mart yerel seçimlerinin ardından kurultay kararı alarak görevi bırakan İYİ Parti'nin eski Genel Başkan'ı Meral Akşener, dün İYİ Parti'nin 7. yıldönümü nedeniyle Ankara Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen töreninde ortaya çıktı.

Akşener, geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmiş ve tepkileri üzerine çekmişti. 

Sonraki süreçte yaşanan sarsıcı olaylara dair sosyal medya hesabından tepki göstermekle sınırlı kalan Akşener, İYİ Parti'nin 7. yıldönümü nedeniyle Ankara Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen törenine katıldı. 

Gazeteci Yıldız Yazıcıoğlu Akşener ile ilgili flaş iddiayı gündeme getirdi. Yazıcıoğlu, Akşener'in Ankara'daki evini kapattığını ve İstanbul'a taşınacağını ileri sürdü. 

Yazıcıoğlu'nun paylaşımı şöyle:

Meral Akşener, yarın Ankara'daki evini kapatıyor ve tümüyle yeniden İstanbul’a taşınıyor Dolayısıyla acaba Akşener artık Ankara siyasetine de veda ediyor mu? İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı olarak şimdi Ankara'da kuruluş töreninde ancak bize yarından itibaren İstanbul’da olacağını açıkladı Alkışladığı Müsavat Dervişoğlu'na samimi destekleme duruşu sergilemesi de dikkat çekti

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *