Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Gündem Mansur Yavaş Devlet Bahçeli'nin Öcalan çağrısına karşı çıktı: 'Millet de tarih de bunu affetmez'

Mansur Yavaş Devlet Bahçeli'nin Öcalan çağrısına karşı çıktı: 'Millet de tarih de bunu affetmez'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Öcalan çağrısına bir tepki de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

MHP lideri Devlet Bahçeli bugünkü grup toplantısında yaptığı konuşmada, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan'ı Meclis'te DEM Parti Grup toplantısında konuşmaya çağırdı.

Bahçeli "Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin, TBMM'de DEM Grup Toplantısı'nda konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın" dedi.

Bahçeli'nin sözlerine karşı İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla tepki gösterdi. Son olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Bahçeli’nin Öcalan çağrısına yanıt vermekte gecikmedi.

"MİLLET DE TARİH DE BUNU AFFETMEZ"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Mansur Yavaş, "Bu ülkede huzurun ve barışın hakim olması en büyük dileğimizdir. Ama bunun yolu terörist başının Gazi Meclisimiz çatısı altında konuşturulması asla değildir. Millet de tarih de bunu affetmez." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *