Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Gündem Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu yeniden görüştü: Değişime önderlik yapabilirim!

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu yeniden görüştü: Değişime önderlik yapabilirim!

Gazeteci İsmail Saymaz, seçimlerden sonra ikinci kez bir araya gelen Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu görüşmesini yazdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Fatma Müge Yücetürk - 28 Mayıs seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın gerisinde kalan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimlerin ardından nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oluyordu. Kılıçdaroğlu’nun istifa etmesini bekleyen bir kesim bulunurken, bazı partililer ise yerel seçimlere kadar CHP’nin başında kalmasını talep ediyordu. Kemal Kılıçdaroğlu’nun olası bir istifası halinde CHP Genel Başkanlığı’na en yakın isim olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu gösteriliyor. Bu ikili 28 Mayıs seçimlerinin ardından geçtiğimiz hafta bir araya gelmişti. CHP’nin MYK toplantısı öncesinde ise İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu yeniden bir araya geldi. Bu görüşmeye dair detayları İsmail Saymaz Sözcü Gazetesi’ndeki köşesinde yazdı.

İsmail Saymaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 4 Haziran Pazar günü kahvaltıda bir araya gelerek bir görüşme yaptıklarını belirtti. Saymaz, görüşmede İmamoğlu’nun dönüşüm vurgusu yaparak “Değişime önderlik yapabilirim” dediğini de kaydetti. İkilinin partiyi en kısa sürede kurultaya götürmek üzere uzlaştığı ifade edildi.

Saymaz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP liderliğine devam etmek isteyeceğini ekleyerek yazısını tamamladı.

CHP MYK bugün toplanarak hem yeni üyelerini hem de kurultay takvimini belirleyecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *