Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Gündem İşte CHP’nin yeni MYK üyeleri

İşte CHP’nin yeni MYK üyeleri

Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde toplanan CHP MYK, yeni yönetimini belirliyor. İşte kulislerdeki CHP’nin yeni yönetim kadrosunda yer alacak o isimler..

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Cansev Temuçin - CHP’nin yeni A takımı belli oldu. Gazeteci Barış Yarkadaş’ın edindiği bilgilere göre CHP MYK şu isimlerden oluşuyor..

Gazeteci Barış Yarkadaş, kişisel Twitter sayfasından yaptığı açıklama ile CHP’nin yeni MYK listesini paylaştı. İşte Yarkadaş'ın paylaştığı o liste:

chp-myk.jpeg

İşte CHP’nin yeni MYK’sı

İşte Barış Yarkadaş’ın paylaştığı yeni CHP MYK’da yer alan o isimler: Gökan Zeybek, Gürsel Erol, Rıfat Nalbantoğlu, Gamze Akkuş İlgezdi, Aysun Bankoğlu, Özgür Karabat, Umut Akdoğan, Faik Öztrak, Semra Dinçer, Deniz Demir ve Tekin Bingöl…

Yarkadaş konuya ilişkin paylaşımında şu ifadelere yer verdi: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu pazar sabahı bir mekanda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile kahvaltı yaptı. Ardından ise MYK listesine son şeklini verdi. Kılıçdaroğlu’nun bir değişiklik olmadığı takdirde ‘Örgüt ve Örgütlenme’yi kendi yetki alanına alması bekleniyor. Kılıçdaroğlu’nun yeni MYK’sı için ise şu isimler konuşuluyor:

Gökan Zeybek, Gürsel Erol, Rıfat Nalbantoğlu, Gamze Akkuş İlgezdi, Aysun Bankoğlu, Özgür Karabat, Umut Akdoğan, Faik Öztrak, Semra Dinçer, Deniz Demir ve Tekin Bingöl…”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *