Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Gündem Hatay TOKİ kura sonuçları belli oldu mu? 26 Ekim TOKİ kura sonuçları

Hatay TOKİ kura sonuçları belli oldu mu? 26 Ekim TOKİ kura sonuçları

TOKİ Hatay kura çekilişi sonuçları merak ediliyor. 26 Ekim günü yapılan canlı çekiliş sonrası 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen Hatay TOKİ deprem konutları kura çekimi sonuçları belli olmuş oldu. İşte 26 Ekim AFAD hak sahipliği TOKİ Hatay kura sonuçları ve ayrıntıları...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Hatay TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İsim listesini sorgulama ekranı için geri sayım sonlandı. Hatay Gülderen Mahallesi TOKİ Konutları'nda ’’Yeniden Daha Güçlü Anadolu’’ 130.000 Konut Anahtar Teslimi, AFAD ve TOKİ tarafından 26 Ekim'de düzenlendi. İşte Hatay TOKİ kura sonuçları sorgulama…

HATAY TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA!

AFAD hak sahipliği TOKİ kura sonuçları sorgulaması, T.C kimlik numaraları vasıtasıyla e-Devlet üzerinden yapılabilmekte. Bunun yanı sıra hak sahiplerine SMS ile de bilgilendirme mesajı gelmekte.

26 Ekim TOKİ Hatay deprem konutları AFAD hak sahipliği sonuçlarını resmi e-Devlet ekranından öğrenebilirsiniz.


Hatay deprem konutları kura çekimi ve anahtar teslim töreni, 26 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 14.00'te yapıldı. Hatay Deprem Konutları Kura Çekimi, AFAD'ın YouTube hesabı üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Hatay TOKİ kura sonuçları bugün saat 14:00'da yapıldı.

Kura ile birlikte Hatay'da yapımı tamamlanan 7 bin 856 deprem konutu hak sahipleriyle buluştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'ın Gülderen Mahallesi TOKİ Konutları'nda düzenlenen 'Yeniden Daha Güçlü Anadolu' 130 Bin Konut Anahtar Teslimi, Kura Çekimi ve Toplu Açılış Töreni'ne katılarak konuşma gerçekleştirdi. Erdoğan konuşmasında "Şimdi öncelikle Hatay'a olan şükran borcumuzu ödemek istiyorum. Bundan 7 ay önce çok çekişmeli geçen bir yerel yönetimler seçimi yaşandı. Kardeşlerimiz depremin yaralarını sarmaya çalışırken birileri kendi aralarında koltuk kapmaca oynuyordu. Hatay, belediyecilik hizmetlerinde bakımsızlığa terk edilmiştir. Hatay, gündelik siyasetin ayak oyunlarının kurbanı olmuştu. Cumhur İttifakı olarak Hataylı kardeşlerimizin çığlıklarına kulak verdik. Gündemi Hatay'a hizmet olacak bir kadroyla sizlerin huzuruna çıktık. 31 Mart gecesi gözümüz, kulağımız hep Hatay'da oldu; sizlerden gelecek müjdeli haberlerde oldu. Hatay'a bakan bir çift göz lazımdı. Şimdi sizlere öyle bir belediye başkanı gönderdik ki milletvekilleri ile beraber inşallah çift gözlü olacak, dört gözlü olacak ve Cumhurbaşkanı ile beraber burasını ayağa kalkacağız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *