Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Gündem En Ucuz İzmir Kurbanlık Fiyat Listesi, Herkesin Dikkatini O İlçe Çekti, İşte Tüm Detaylar

En Ucuz İzmir Kurbanlık Fiyat Listesi, Herkesin Dikkatini O İlçe Çekti, İşte Tüm Detaylar

İzmir'de kurban kesecek vatandaşların en çok araştırdığı konu kurbanlık fiyatları oluyor. Kurban Bayramına çok az bir zaman kala İzmir'de kurbanlık fiyatları nasıl? İşte o fiyatlar..

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Necdet Oktay Apaydın- Kurban Bayramına yaklaşık bir aydan daha az günler kala İzmir'de kurbanlık arayışları başladı. Kurban kesecekleri ilgilendiren başka bir konusu ise 2023 İzmir kurbanlık fiyatları. Peki İzmir'de kurbanlık fiyatları ne kadar? İzmir'de en ucuz kurbanlık ne kadar? En Ucuz İzmir'de Kurbanlık Fiyat Listesi? İzmir'de kurbanlık fiyatları haberimizde..

2023 İzmir kurbanlık fiyatları

Bu yıl kurbanlık fiyatları geçen yıla göre oldukça cep yakıyor. 2023 yılının kurbanlık fiyatları tam olarak açıklanmamış olmasına rağmen piyasalarda olabilecek fiyat aralıkları İzmir ve çevresi için küçükbaş kurbanlıklarda 4 bin ila 10 bin lira arasında olacağı, büyükbaş kurbanlıklarda ise geçen yılın fiyatlarının ortalama 2 kat artarak en ucuz 50 bin lira ila 100 bin liraya kadar değişkenlik gösterebileceği hatta bu fiyatların 150 bin liraya kadar çıkması öngürülüyor. Kurbanlık satan satıcılar tarafından edinilen bir diğer bilgiye göre bu fiyat artışlarının hayvan sayısının yetersizliği ve artan maliyetlerin de etkisi olduğu vurgusu yapılıyor. İzmir ve ilçelerindeki 2023 kurbanlık fiyatları kurbanlık fiyatları netleşmeye başladığında güncelleme yapılacaktır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *